Obavijesti

News

Komentari 33

Komadina se bori sa stresom: Moguće je i da napusti Vladu?

Komadina se bori sa stresom: Moguće je i da napusti Vladu?
4

Zamjenik ministra kaže da 'ministarstvo' odlično funkcionira, a ministra Komadinu očekuje već idući tjedan. Tvrdi da nije istina da se nije snašao na novom poslu

VIDEO

Ministar prometa  i infrastrukture Zlatko Komadina i u srijedu je boravio na Odjelu za gastroenterologiju i hepatologiju Kliničkog bolničkog centra.

Njegovi prijatelji već su oko Nove godine primijetili da nije stari, a žalio se i na zdravstvene probleme. Njegov prijatelj Guido Mušković rekao je za Jutarnji list da je ministar prepošten za visoku politiku. 

Komadina je primljen u bolnicu u utorak, a na odjelu ga je zadržao kolega Rajko Ostojić. Tijekom gostovanja u Otvorenom Ostojić nije htio komentirati zdravstveno stanje ministra Komadine zbog privatnosti pacijenta. Rekao je samo da je zadržan na daljnjim pretragama. Isto je poručila i njegova stranka, SDP.

Prema jednim neslužbenim informacijama još se ne zna od čega Komadina boluje, dok je prema drugima u pitanju veliki stres. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krenuo ozbiljno, ali se suočio s previše problema

Izvor Jutarnjeg ministra Komadinu usporedio je s njegovim prethodnikom Božidarom Kalmetom. Dok Kalmetu ništa nije diralo, niti ga se moglo izbaciti iz takta, Komadinu je čini se sve pogađalo pa je postajao sve depresivniji. Sve se činilo nepripremljeno i neorganizirano. Izvor je dodao da je Komadina s poslom krenuo ozbiljno, ali problemi su se brzo nagomilavali i ministar je uredu znao boraviti i po više od 12 sati. 

Prijatelj Mušković također misli da je ministra dotukla želja da napravi nešto dobro, a pogodila ga je i selidba u Zagreb i odvajanje od obitelji. 

Prema pisanjima Večernjeg lista Komadina bi mogao biti prvi ministar koji će napustiti Vladu Zorana Milanovića. Članovi Vlade i oni koji Komadinu poznaju tvrde da su njegovi zdravstveni problemi reakcija na stres kojem je svakodnevno izložen u resoru koji ima brojne probleme. 

Priznao da je nespreman preuzeo ministarstvo

Upućeni kažu da je i sam Komadina priznao da je nespreman preuzeo vođenje ministarstva. Prema nekim informacijama, o povratku na mjesto župana Primorsko-goranske županije razmišljao je i prije zdravstvenih teškoća. 

Izgleda da su u Kukuriku vladi već počeli razmišljati i o njegovoj zamjeni. Navodni kandidati za mjesto su Ljubo Jurčić i Dražen Breglec. Obojica su za Večernji izjavili da nitko s njima o tome nije razgovarao. Jurčić je dodao i da na funkciju ne bi pristao jer želi razvijati projekte. Za Bregleca je neumjesno govoriti o tome tko će biti novi ministar dok je Komadina u bolnici. 

Antešić: Nije istina da se ministar nije snašao

Zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture  Zdenko Antešić rekao je danas kako očekuje da će ministar Komadina već idući tjedan biti na radnome mjestu te kazao kako ministarstvo odlično funkcionira.

Zamjenik ministra je ocijenio  kako 'ima dosta medijskog žutila i puno stvari koje dolaze u medije, a koje nisu autentične'. Smatra da nije korektno na takav način pisati o ministru koji ima određenih zdravstvenih tegoba.

- Nije istina da se ministar nije snašao - rekao je Antešić novinarima ispred Banskih dvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e