Obavijesti

News

Komentari 297

Kombi ga je srušio s motocikla: 'Filip nam je mahnuo i poginuo'

Kombi ga je srušio s motocikla: 'Filip nam je mahnuo i poginuo'
2

Filipov motocikl je "očešao" kombi marke Mercedes koji je prešao na suprotnu stranu kolnika. Kada je Filip pao na cestu, na njega je naletio i vozač Golfa koji ga je pokušao izbjeći

VIDEO

Muk i tuga vladali su u Kozarevcu, podravskom naselju, iz kojega je Filip Kolar (27), motociklist, koji je poginuo u nedjelju u Kloštru Podravskom.

Dok su roditelji Ružica i Tomislav obavljali najteže poslove oko pogreba najstarijeg djeteta, Filipova mlađa sestra i brat Matej nisu mogli govoriti od šoka. Njegovi prijatelji Patricija i Robert rekli su kako su Filipa zadnji put vidjeli poslije podne na Moto trci u Kozarevcu na Karasovu brijegu.

- Onako ovlaš smo se pozdravili. Mahnuo nam je i rekao kako ćemo se vidjeti. Nismo ni slutili da bi sjeo na motocikl i otisnuo se u smrt - kažu mladić i djevojka. Prijatelji za Filipa pričaju da je bio duša od čovjeka, koji je svakome bio spreman pomoći.

- Bilo koga u Kozarevcu, ali i u okolnim mjestima da pitate svi će vam reći samo najbolje o njemu, jer je doista bio takav - kažu Patricija i Robert dok su im se niz lice slijevale suze.

Stravični detalji nesreće: Pao s motocikla pa ga pregazio auto
Stravični detalji nesreće: Pao s motocikla pa ga pregazio auto

Pojasnili su da je Filip upisao Autoškolu za A kategoriju, jer je B imao odavno. No čini se da je ljubav prema motociklima bila jača jer je Filip za volan motocikla sjeo i prije položenog vozačkog ispita.

U poduzeću gdje je radio posljednjih pet godina kažu da je doista bio vrijedan i dobar radnik.

Nakon provedenog očevida policija je objavila kako je Filip nastradao. On je oko 17.30 sati vozio neregistrirani motocikl u smjeru Kladara. Stotinjak metara nakon izlaska iz rotora “očešao” ga je 28-godišnji vozač kombija Mercedes njemačkih registarskih oznaka koji je vozio iz suprotnog smjera te iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika. Nakon kontakta s kombijem motociklist je pao na cestu, a na njega i motocikl naletio je vozač (22) Golfa koprivničkih oznaka. On je pokušao izbjeći nalet na motociklista “bježeći” izvan ceste preko rubnjaka na travu.

Zbog izazivanja nesreće uhićen je vozač Mercedesa. U još tri prometne nesreće u Zagrebu, na autocesti A3 kraj Okučana i u Međimurju u nedjelju je poginulo još troje ljudi.

Prema podacima MUP-a, od početka ove godine do 2. lipnja u prometu je poginulo 99 ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca