Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kombijem zakačio pješaka i 30 km ga vukao po gradu

New York: Vozač kombija nije vidio tijelo na cesti nakon nesreće. Zakačio ga je i vukao preko pola grada do svoje četvrti i tek tada vidio truplo

YouTube
Video: YouTube
4 komentara

Manuel Lituma Sanchez kombijem se po New Yorku vozio gotovo sat vremena prije nego je shvatio da je gotovo 30 kilometara po Brooklynu i Queensu vukao tijelo. Na kraju svoje vožnje je izašao iz kombija i jedan od prolaznika mu je rekao da nešto vuče kombijem. Policija je rekla kako je ova grozna nesreća bila slučajna te da protiv vozača kombija za sada neće podnijeti nikakve prijave.
Nepoznatog muškarca prvo je oko 6.15 sati ujutro u srijedu na pješačkom prijelazu u Queensu Fordom udario Gustavo Acosta. On je odmah nazvao 911, ali kad je policija došla, na autu nije bilo štete, a tijela više nije bilo. Sanchez koji je bio dva auta iza njega, rekao je da je vidio aute kako izbjegavaju nešto, no mislio je da se radi samo o rupi na cesti. Kombi je prošao iznad muškarca i zakačio njegova prsa metalnom pločom koja štiti postroj i mjenjač. Ne zna se je li muškarac bio živ kad ga je kombi počeo vući.
- Ništa nisam osjetio i nisam ništa čuo. Nisam znao što se dogodilo. Ne možete zamisliti koliko sam se šokirao kad sam vidio tijelo. Bio sam toliko nervozan i tužan - rekao je Sanchez ispred svog doma u Queensu. On se nakon nesreće nakratko zaustavio, no nije vidio ništa ispod kombija, koji ima niske pragove za lakši ulazak. Vozio se po gradu po nekoliko brzih cesta, a uz tijelo koje je bilo izudarano i izgrebano od ceste policajci su našli račun i slomljeni iPhone. Za sada se zna samo kako se radi o Latinoamerikancu u 20-im ili 30-im godinama.

Možda vas zanima i ovo:
Message