News

Komentari 246

'Komunistički gojenac opet laže. 'Meta' mi nisu članovi, već dio pokvarene HDZ-ove vrhuške'

'Komunistički gojenac opet laže. 'Meta' mi nisu članovi, već dio pokvarene HDZ-ove vrhuške'

Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’, kaže Milanović

Predsjednik Zoran Milanović na svom je Facebooku nastavio sukob s premijerom Andrejom Plenkovićem koji je izjavio kako Milanović nije predsjednik svih građana i kako je njegov motiv djelovanja i politička misija antihadezeovska agenda.

Milanovićev status prenosimo u cijelosti:

''Komunistički gojenac opet laže. ‘Meta’ mi nisu članovi HDZ-a, a kamoli birači, moji sugrađani, već dio licemjerne i pokvarene hadezeove vrhuške i klijentele. Plenković kaže da sam ja ‘i njegov predsjednik’. Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’. On stvarno misli da je cijela Hrvatska na razini kritičkog uma Predsjedništva HDZ-a.''

- Ja ću samo reći da se prodavač boze i prevarant razotkrio - odgovorio je ranije premijer na Milanovićevu jutrošnju izjavu i dodao kako nije normalno da predsjednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke. 

- Jako je dobro procedura imenovanja koja podrazumijevanja da kandidati napišu svoj program onda možemo više znati o njihovim promišljanjima - rekao je premijer i dodao da se ne može raditi protuzakonito, prenosi RTL

- Ovo na Facebooku je razotkrivanje njegove političke misije, predsjednik Republike prema ustavu je predsjednik svih građana, i članova i članica HDZ-a, pa i moj predsjednik - poručio je Plenković i dodao kako predsjednik ne smije imati agendu protiv HDZ-a kao motiv djelovanja u svim sferama. 

Jandroković: Besmislen je da besmisleniji ne može biti

 Osim Plenkovića, na Milanovića se obrušio i šef Sabora Gordan Jandroković koji ga je nazvao klaunom.

- Gledajte, ja sam ovdje došao iskazati povjerenje HDZ-ovim kandidatima. Ovo što govori taj klaun Milanović mi je zadnja rupa na svirali - rekao je Jandroković, prenosi N1.

- Što on radi? Klatara se po Hrvatskoj svaki dan, lupeta čitav niz besmislenih tema, uvreda na račun drugih ljudi. Sad želi izabrati sutkinju  Vrhovnog suda kako bi osudila HDZ. Besmislen je da besmisleniji ne može biti - dodao je Jandroković.

Najčitaniji članci