Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Koncerti Foo Fightersa u Puli bez jednokratne plastike

Koncerti Foo Fightersa u Puli bez jednokratne plastike
2

Na oba rasprodana koncerta Foo Fightersa u Puli, a po prvi put u Hrvatskoj na eventu ovakovog tipa, koristit će se posebno dizajnirane perive čaše s ciljem smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike

VIDEO

Čaše će biti oslikane motivima benda, a nakon korištenja, posjetitelji iste mogu ponijeti kući kao dodatni suvenir s najvećeg rock spektakla ove godine u Hrvatskoj. 

Koncerti i festivali mjesta su na kojima se koristi i baca iznimno velika količina jednokratne plastike, a da to ne mora biti tako dokazali su organizatori koncerta Foo Fightersa u Hrvatskoj LAA i Ožujsko Glazbena Točionica. 

“Jako smo ponosni i sretni što će baš ovaj spektakl u pulskoj Areni postaviti nove standarde u organizaciji koncerata i evenata ovakvog tipa. Svatko sa svoje strane može i mora dati obol velikim svjetskim inicijativama smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike na koncertima i festivalima. Odgovornost je na svima nama, a toga su itekako svjesni i dečki iz Foo Fightersa s kojima je ova inicijativa i pokrenuta. Ovo je prvi koncert u pulskoj Areni, ali i u Hrvatskoj, koji uvodi perive čaše, a svakako nije posljednji”, poručili su organizatori. 

Perive čaše će posjetitelji moći preuzeti na šankovima smještenim unutar Arene te na koncertnom prostoru s gornje strane amfiteatra prilikom naručivanja pića. Posjetitelji čaše mogu ponijeti sa sobom, no unutar Arene je organizirano i nekoliko sabirnih stanica gdje će ih publika moći odložiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Foo Fighters nastupit će u pulskoj Areni dvije večeri, 18. i 19. lipnja. Satnice za oba koncerta su iste. Vrata će se otvoriti u 18 sati, predgrupa Frank Carter & The Rattlesnakes počet će u 20 sati, a Foo Fighters u 21:15 sat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...