Obavijesti

News

Komentari 199

'Konkurencija se boji HNS-ovih ljudi, ne prezaju pred lažima...'

'Konkurencija se boji HNS-ovih ljudi, ne prezaju pred lažima...'
1

Oni koji su nanijeli sramotu zemlji svojom vlašću, sada lažima ppkušavaju naštetiti onima koji zemlju mogu izvući iz situacije neodgovornosti i neznanja, poručuje

VIDEO

Bivša ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić obratila se u četvrtak javnosti putem svog Facebooka i prokomentirala nalaz Državne revizije koja je ustanovila da je tajnica u njezinom ministarstvu uz standardnu plaću primila i honorar koji je se u tri godine popeo na 300.000 kuna bruto.

Pusić je komentirala i kupnju zgrade u Bruxellesu u koju je trebalo biti smješteno cjelokupno Stalno predstavništvo RH pri EU. 

Hrvatska je za 11,5 milijuna eura kupila zgradu  površine oko 4000 četvornih metara. Zgradu je, međutim, prije useljenja trebalo adaptirati što do danas nije učinjeno, pa se hrvatsko predstavništvo i dalje nalazi u iznajmljenom prostoru koji se plaća 16 tisuća eura mjesečno.

Status Vesne Pusić prenosimo u cijelosti:

"S brojne tekstove u medijima, dvije, tri oko tajnice i ostalim napadima na HNS.

Kao što je vidljivo iz sadržaja ugovora, on je sklopljen upravo za poslove koji nisu u opisu radnog mjesta tajnice i koji je osoba obavljala izvan radnog vremena. Takav ugovor napravile su stručne i pravne službe ministarstva, a ne ja. A ono što su u mom kabinetu radile 3 tajnice, sada ih radi 6.

Zgrada u Briselu je kupljena za stalno predstavništvo pri EU. Po povoljnijoj cijeni od one za koju se ta ista zgrada prodavala nekoliko godina ranije, a kupljena je temeljem odluke Vlade. Preseljenje ide sporo, uglavnom zbog kompliciranih administrativnih zahtjeva briselskih vlasti. Zgrada je neophodna za posao stalne članice EU.

Očito je da se konkurencija baš jako boji HNS-ovih ljudi, jer ne prezaju pred lažima i pritiscima na medije i državne institucije, kako bi nešto izmislili, kada već nema stvarnih zamjerki. Oni koji su nanijeli sramotu zemlji svojom vlašću, sada lažima pokušavaju naštetiti onima koji zemlju mogu izvući iz situacije neodgovornosti i neznanja", napisala je Pusić.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...