Obavijesti

News

Komentari 73

Konobarica zbog koje je Beroš napustio kafić, vijećniku vratila novčanik: 'Više vjerujem njoj!'

Konobarica zbog koje je Beroš napustio kafić, vijećniku vratila novčanik: 'Više vjerujem njoj!'

Nema niti jedan razlog zašto bih prije vjerovao ministru nego djelatnici koja tvrdi kako Vili Beroš nije platio kavu te još uz sve to bio neugodan. Ministar Beroš laže, kaže Radeta

VIDEO

SDP-ov gradski vijećnik u Zadru Daniel Radeta na svom Facebook profilu komentirao je situaciju oko Vilija Beroša i kave u zadarskom kafiću, gdje je navodno, nakon demonstrativnog odlaska, ostao dužan dvije kune. 

Radeta je opisao svoje iskustvo iz tog kafića, odnosno s konobaricom koja nije htjela staviti masku i radi koje je Beroš napustio lokal.

"Prije nekih 15-tak dana u kafiću u kojem je danas poslužen ministar Beroš i u kojem je ostao dužan dvije kune, za stolom mi je ostao novčanik. Nakon nekih sat vremena, nakon što sam skužio da nema novčanika, otišao sam provjeriti do tog istog kafića na Narodnom trgu. Tamo me dočekala konobarica i njena kolegica koje su u međuvremenu tražile moj broj preko prijatelja da mi jave kako je novčanik na sigurnom. Naravno, sve je bilo na svom mjestu. Prema informacijama koje su mi dostupne radi se o istoj djelatnici.

Iz svega navedenog nema niti jedan razlog zašto bi prije vjerovao ministru nego djelatnici koja tvrdi kako Vili Beroš nije platio kavu te još uz sve to bio neugodan i bezobrazan. I više je nego jasno kako ministar Beroš laže. Uz to što besramno laže još se prijeti tužbama.

Ukoliko dođe do bilo kakve tužbe prema djelatnici koja ga je poslužila, stavljam se na raspolaganje za pokrivanje kompletnih troškova sudskog procesa i eventualne kazne. A ti se Vili srami i svoje frustracije liječi negdje drugdje, a ne po zadarskim kafićima", napisao je Radeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...