Obavijesti

Promo sadržaj

Korisnici u prvom planu: Otvoren potpuno digitalizirani A1 shop

Korisnici u prvom planu: Otvoren potpuno digitalizirani A1 shop
1

Digitalne poslovnice pojednostavljenog koncepta olakšavaju snalaženje u brojnim ponudama usluga i proizvoda

Veliki broj korisnika iz Osijeka i ostalih gradova istočne regije koriste A1 usluge što je bio razlog za otvaranje prvog potpuno digitaliziranog A1 shopa u trgovačkom centru Portanova. Isto je i  u sjevernom dijelu Hrvatske, u Čakovcu, gdje je također otvoren.

Novim digitalnim potezom A1 Hrvatska u središte stavlja korisnika. Digitalne poslovnice pojednostavljenog koncepta olakšavaju snalaženje u brojnim ponudama usluga i proizvoda. Brojnim zaljubljenicima u nove tehnologije, jednostavniji i funkcionalniji koncept trgovine sada nudi bolji pregled ponude, olakšava komunikaciju s osobljem te omogućuje jednostavan i brz odabir proizvoda i usluga. Osim toga, poslovnice su preglednije, minimalistički uređene i time je A1 je uspio zadovoljiti one koji su im najbitniji – korisnike.

- Jednostavnije, minimalističko uređenje osmislili smo kako bi se kupci brže snašli među izloženim proizvodima i uslugama te se osjećali opušteno i ugodno prilikom kupnje. Kao digitalna kompanija kontinuirano radimo na poboljšanju korisničkog iskustva s posebnim naglaskom na digitalne tehnologije. Osim toga, virtualni shop je inovativna usluga koja omogućuje korisniku da uz pomoć naših djelatnika na video vezi iz udobnosti svojega doma pregledava i kupuje proizvode dostupne u fizičkoj trgovini, objašnjava Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.  Ivana Klobučić, rukovoditeljica maloprodajne mreže i direktne prodaje, kaže kako je novi digitalni shop A1 je jednostavan i funkcionalan s ciljem da korisniku što bolje približe ponudu proizvoda i usluga.

- Uklonili smo sve fizičke barijere između korisnika i prodajnog osoblja kako bi komunikacija bila što ugodnija, a kako bi se korisnici na što brži način upoznali s uslugama i tako izabrali najbolje rješenje za sebe - rekla je.

A1 virtualni shop je moguće posjetiti na internetskoj stranici www.a1.hr jednostavnim klikom na posebnu ikonu. Ova digitalna platforma objedinjuje live video, slanje poruka u stvarnom vremenu, glasovnu komunikaciju i chatbot funkcionalnosti u jednu uslugu pa komunikacija postaje brža, neposrednija i interaktivnija. Time korisnik štedi vrijeme za kupovinu, ali i vrijeme koje bi potrošio na put do fizičke poslovnice.

Sve ove novosti proizlaze iz komunikacije s korisnicima koji su često i kreatori rješenja i inovativnih pristupa, kažu u A1.
 

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve