Obavijesti

Promo sadržaj

Koristan savjet za putovanja jedne od najpoznatijih blogerica

Koristan savjet za putovanja jedne od najpoznatijih blogerica
4

Isabella Rakonić, na hrvatskoj blogerskoj sceni poznata i kao Isabella Eclaires s The Pile of Style, svojih gotovo 250 000 Instagram fanova redovito izvještava s najpopularnijih svjetskih destinacija

Isabella Rakonić otkrila tajnu jednostavnije dnevne rutine

Isabella Rakonić, na hrvatskoj blogerskoj sceni poznata i kao Isabella Eclaires s The Pile of Style, svojih gotovo 250 000 Instagram fanova redovito izvještava s najpopularnijih svjetskih destinacija. Uvijek stilski besprijekorno dotjerana i spremna za fotografiranje, Isabella je s nama podijelila tajnu, koji joj proizvod olakšava dnevnu rutinu na čestim putovanjima.

„Otkad sam počela nositi kontaktne leće, postalo mi je puno jednostavnije planirati aktivnosti na putovanjima i lakše se pakiram. Naime, više nemam potrebe paziti na naočale ili nositi  više modela za različite modne kombinacije. S lećama se mogu spontano odlučiti za bilo koju pustolovinu, bez obzira zahtijeva li neku zaštitnu opremu za lice.“ – izjavila je Isabella.

Bez isušivanja, iritacija i zamućivanja

Naša blogerica isprobala je nove Air Optix Plus HydraGlayde kontaktne leće proizvedene od silikon hidrogel materijala. Ove leće sadrže SmartShield tehnologiju koja sprječava nakupljanje naslaga. 

„Preporučili su mi ih zbog HydraGlayde Moisture Matrix sustava ovlaživanja, koji pruža dugotrajnu vlažnost i udobnost, pa ne moram brinuti da će mi oči na fotografijama biti crvene ili da neću vidjeti znamenitosti nekog grada jer su mi se leće zamutile.“ – dodala je Isabella.

Naočale na plaži ili skijanju? Nema potrebe!

Patentirana Air Optix Plus Hydraglyde tehnologija dokazano omogućava sjajan vid, što je posebno važno kada ste na moru ili na skijanju, a naočale  u tim situacijama nisu baš prikladne.

„Svima preporučujem da isprobaju leće, jer ih doista nećete ni osjećati u očima. I sami znate, ukoliko nosite naočale, koliko vas one sputavaju na putovanjima, bilo kod ronjenja i sunčanja na plaži, bilo na skijanju ili vožnji u zabavnom parku. Također, dioptrijske naočale ograničavaju mogućnosti kreiranja željenog modnog i make-up looka. Jednostavnije je i brže odabrati inovativne HydraGlayde leće!“ – zaključila je Isabella.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.