Obavijesti

Promo sadržaj

Koronavirus i dalje u središtu pažnje + Vodič: Kako trgovati online

Koronavirus i dalje u središtu pažnje + Vodič: Kako trgovati online
1

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati online na svjetskoj burzi ili žele saznati više, pripremio je besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati”

Virus korona je prošlog tjedna ponovno bio u središtu tržišne pažnje. Ulagači su se pokušali usredotočiti na pozitivne razvoje situacije kao što su lagano pokretanje gospodarske aktivnosti i dodatni poticajni gospodarski paketi. Pred kraj tjedna, slabi ekonomski podaci iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske i Sjedinjenih Država (uključujući i neočekivano nizak broj inicijalnih prijava za pomoć nezaposlenima u SAD) pokazali su koliko je velika šteta izazvana virusom korona. U SAD ju u proteklih 6 tjedana više od 30 milijuna ljudi podnelo prijavu za pomoć nezaposlenima.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati online na svjetskoj burzi (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili žele saznati više, pripremio je besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

Tržišta su u petak bila uznemirena nakon što je predsjednik Trump prijetio ponovnim pokretanjem trgovinskog rata sa Kinom.

Dionice su do petka bilježile rast uslijed neočekivano dobrih rezultata financijskih izvještaja tvrtki kao što su Apple i Microsoft, dok su tvrtki kao što su Amazon, Tesla i Facebook ostvarile mješovite rezultate. Ipak, poslovanje velikih američkih korporacija općenito je bilo bolje od očekivanog, kada se uzme u obzir kolaps potražnje i gospodarstva izazvan mjerama protiv virusa korona.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

Cijena sirove nafte je skočila i povratila dobar dio nedavnih gubitaka jer je ograničenje proizvodnje grupe OPEC+ konačno stupilo na snagu, dok su američke naftne tvrtke smanjile broj aktivnih naftnih bušotina sedmi tjedan za redom. Ulagači se također nadaju da će ponovno otvaranje kineskog gospodarstva možda potaći oporavak potražnje za sirovom naftom ranije nego što je to bilo očekivano.

Besplatni vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 81% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu