Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

'Korupcija u tijeku' u Gajevoj: 'Išli smo sve do Škorine kućice'

Ovo je samo mala demonstracija korupcije u ovom gradu pa ćemo nastaviti s ovakvim označavanjem teritorija, rekao je Juričan i dodao da bi cijelu Hrvatsku trebalo označiti kao 'koruptivni teritorij'

Zagreb: Dario Juričan u centru grada iskazao svoju ljubav i predanost prema korupciji
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
35 komentara

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Dario Juričan sa svojim je volonterima u Gajevoj ulici u Zagrebu protegnuo žutu vrpcu između nekoliko adventskih štandova i kućica na kojoj je pisalo "Korupcija u tijeku".

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon te akcije Juričan je novinarima izjavio kako s volonterima označava korupciju u tijeku. "Ja kao ljubitelj korupcije i moji volonteri podupiremo sve koruptivne akcije", rekao je dodavši kako su vrpcu protegnuli od Škorine kućice. 

Zagreb: Dario Juričan u centru grada iskazao svoju ljubav i predanost prema korupciji | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL Škoro je, tvrdi Juričan, stari podupiratelj korupcije, inače ne bi bio na ovom korumpiranom adventskom sajmu. 

Dobio je kućicu od Denisa Mohenskog, napomenuo je dodavši kako je prošle godine Škoro bio na sjevernoj strani Trga bana Jelačića, što znači da je znao tko je Denis Mohenski i za njegove veze s gradonačelnikom Milanom Bandićem. 

Zagreb: Dario Juričan u pohodu na Pantovčak VRIJEĐALI GA U BUSU Juričan na Pantovčaku: Održat ću ovaj kič, oduševljen sam!

- Ovo je samo mala demonstracija korupcije u ovom gradu pa ćemo nastaviti s ovakvim označavanjem teritorija - rekao je Juričan dodavši kako cijelu Hrvatsku treba označiti kao jednu koruptivnu zonu. Korupcija bi trebala biti hrvatski izvozni proizvod, ocijenio je Juričan.

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message