Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Kosor na proslavama Oluje uvijek nosi bijelu odjeću

Jadranka Kosor tri godine zaredom u Kninu je u bijeloj haljini i sakou. Njen stil slijedi i kolegica Đurđa Adlešič, čiji je izbor bijelo lagano odijelo

Hrvoje Jelavić
Foto: Hrvoje Jelavić
13 komentara

Hrvatski političari, bez obzira na to pripadaju li lijevoj ili desnoj opciji, igraju na sigurno kad je riječ o odjevnim kombinacijama za proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Potpredsjednice Vlade Jadranka Kosor i Đurđa Adlešič te predsjednik SDP-a Zoran Milanović posljednjih godina u Kninu se pojavljuju u gotovo identičnoj odjeći. Među političarkama dominira bijela boja, a čelnik oporbe oslanja se na provjereno crno odijelo s bijelom košuljom i crnom kravatom, prema uzoru na francuskog predsjednika Nicolasa Sarcozyja. Neizostavni modni dodatak Jadranke Kosor je šešir, a izbor ovisi o odjevnoj kombinaciji. Za ovogodišnju proslavu izabrala je haljinu s ornamentom te šešir sa čipkom, koja krasi i rub haljine.
- Nemam isti šešir kao lani. Ovaj je Nada Kobali izradila posebno za ovu kombinaciju - rekla je Kosor.

ŠEŠIRI SU JOJ OBAVEZAN DETALJ
U Kninu Jadranka Kosor uvijek ima isti sako, koji kombinira s različitim suknjama i haljinom. Iako je uglavnom u tamnim tonovima, Kosor kaže da proslava Oluje zaslužuje bijelu boju.
MILANOVIĆ IGRA NA SIGURNO

Šef SDP-a Zoran Milanović posljednje se dvije godine na proslavi Oluje pojavljuje u identičnom crnom odijelu s bijelom košuljom i crnom kravatom. Neizostavan detalj su naočale. Ove ih godine nije skidao. Očito je sunce u Kninu bilo “nemilosrdno” prema političarima.


ADLEŠIČ NE MOŽE BEZ CRVENIH CIPELA

Potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič u crvenim cipelama pojavila se prvi put prije mjesec dana obilazeći romsko naselje u Bistrincima. Tad je odjenula crveni sako te suknju. Za proslavu Oluje odabrala je iste cipele, ali je umjesto crvenog sakoa odjenula bijelo odijelo s izvezenim cvjetovima na sakou. Poput Jadranke Kosor, nije odoljela izvezenom detalju na odjeći.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message