News

Komentari 0

Krali baterije, sprejeve protiv insekata, aparate za brijanje...

Krali baterije, sprejeve protiv insekata, aparate za brijanje...

Policija ih sumnjiči za više kaznenih djela, odnosno da su na sličan način krali po Zagrebu, Vinkovcima, Šibeniku i Poreču. Neposredno prije nego su "pali" u  Filip Jakovu, dvojac je imao još bolji 'ulov' u Zadru

Razne baterije, aparati za brijanje,  29 konzervi i  35 komada spreja protiv insekata 44-godišnjak i 62-godišnjak sakrili su u kutiju omotanu aluminijskom folijom. Pokupili su ih s polica u trgovačkom centru u Filip Jakovu kod Biograda u subotu oko 13.30 sati. Došli su na blagajnu te platili artikl ili dva, a kutiju krcatu stvari iznijeli van i ne spomenuvši je. A u njoj robe u vrijednosti 3000 kuna! Taman su spremali stvari u prekrcani Citroen kad je banula policija.

- Naime, policijski službenici Policijske postaje  Biograd su u subotu oko 14 sati, u neposrednoj blizini trgovačkog centra u Sv. Filip i Jakovu uočili dvije muške osobe, koje su koristile osobno vozilo marke Citroen u kojem su se nalazile natrpane razne stvari. Pravovremenom intervencijom policijskih službenika, obje osobe su zadržane te dovedene u prostorije policije – kaže glasnogovornica zadarske policijske uprave Ivana Grbin.  

Policija ih sumnjiči za više kaznenih djela, odnosno da su na sličan način krali po Zagrebu, Vinkovcima, Šibeniku i Poreču. Neposredno prije nego su "pali" u  Filip Jakovu, dvojac je imao još bolji 'ulov' u Zadru. I to su im policajci "pobrojili" u kaznenoj prijavi. Riječ je 150 pari čarapa vrijednih 4000 kuna, koje su ukrali u zadarskoj Supernovi.  

- Nadalje, sumnjiči ih se da su istog dana oko 13 sati u Zadru, u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica, na isti način otuđili oko 150 pari raznih čarapa, ukupne vrijednosti oko 4.000 kuna.

Također se dvojac sumnjiči da su na isti način otuđivali artikle iz trgovine i na području drugih policijskih uprava. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se protiv 62-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađa – kaže Grbin.

Najčitaniji članci