Obavijesti

News

Komentari 37

Kralj droge operirao genitalije prije sastanka s ljepoticom

Kralj droge operirao genitalije prije sastanka s ljepoticom
4

Meksiko: Poznati narkobos Joaquin Guzman pobjegao je iz zatvora prošle godine. Uhitili su ga početkom siječnja. Dok je bio u bijegu ugradili su mu implantat u testis

VIDEO

Joaquin Guzman, jedan od najpoznatijih narkobosova, dok je bio u bijegu, bio je na operaciji genitalija, piše Business Insider. 

Na operaciji je bio negdje između rujna i listopada 2015. godine, svega nekoliko mjeseci nakon bijega iz zatvora. Operirali su ga u meksičkom gradu Tijuana. 

Business Insider piše kako je Guzmanu, za kojeg se vjeruje da ima oko 60 godina, ugradili implantat u testis kako bi mu poboljšali cirkulaciju i kako bi ublažio erektilnu disfunkciju. To je navodno bio jedini put kada je Guzman napustio svoje skrovište u kartelskom domu. 

Guzman se nakon operacije sastao s glumcem Seanom Pennom i meksičkom glumicom Kate del Castillo s kojom je uglavnom flertovao. Guzman je glumici, koju je u mobitelu imao pod imenom 'Hermosa' (ljepotica) slao poruke kako se želi ponovno naći s njom. U jednoj od poruka El Chapo, koji je oženjen bivšom manekenkom Emom Coronel i s njom ima djecu, glumici piše i da je o njoj govorio svojoj majci, a naziva je i najinteligentnijom ženom na svijetu. 

- Kako je najbolja i najinteligentnija žena na svijetu kojoj se veoma divim? - pisao je Guzman. 

Inače, Guzman ima čak 18 djece.

Podsjetimo, El Chapo je po drugi put iz zatvora Atiplano  pobjegao 12. srpnja. Nakon bijega vlasti su otkrile tunel od 1,5 kilometara koji je narkobos iskopao kako bi pobjegao iz strogo čuvanog zatvora. El Chapo je doslovce nestao kroz rupu u svojoj zatvorskoj kupaonici. Uhićen je početkom siječnja. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...