Obavijesti

Promo sadržaj

Kreće novi program MAGIC u samom srcu Zagreba

Kreće novi program MAGIC u samom srcu Zagreba
4

Novi program MAGIC u samom srcu Zagreba začarao je kultni StorySupercaffe u kojem se magična i ultimativna zabava uz kvalitetnu house glazbu nastavlja i u prosincu

Novi program MAGIC u samom srcu Zagreba začarao je kultni StorySupercaffe u kojem se magična i ultimativna zabava uz kvalitetnu house glazbu nastavlja i u prosincu. Saznaj kakva te magična ekipa očekuje u mjesecu Adventa, radosti i druženja!


U samom srcu Zagreba, u Preobraženskoj 3 kod Cvjetnog trga, kultni StorySupercaffe od prošloga je mjeseca postao dom novom house programu MAGIC koji će svim posjetiteljima, kroz moto #FeelTheMagic #FeelTheHouseMusic, nastaviti pružati magičnu i ultimativnu zabavu uz kvalitetnu house glazbu i u prosincu.


Kroz 11. mjesec rezidenti večeri Brun Dux i Oberön svojim su magičnim setovima apsolutno začarali sve prisutne i time najavili da je Zagreb dobio još jedan program, kao i mjesto u strogom centru grada s izborom kvalitetne klupske glazbe svake subote od 22 sata.


U prosincu im se pridružuju i dragi prijatelji DJ-i: Halaus, Anto Anto i DJ Max, koji predstavljaju dobro poznate klupske programe i radijske emisije (Egzotika, Whateverest, FRüHSTüCK, Welcome To The Club), kako bi kroz svoje nastupe i glazbu prenijeli poruku zajedništva i druženja. Pridružite im se i osjetite magiju!


Detaljan raspored provjerite na službenim Facebook i Instagram stranicama programa.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.