Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
180 komentara

Krenuo za München, ali bez 35 putnika: Čekali smo dugo u noć

Na zagrebačkom kolodvoru u utorak s perona 502 autobus na liniji Zagreb - München - Ingolstadt - Nürnberg trebao je krenuti u 22.45 sati. Krenuo je, ali ne s tog perona, u njemu je bilo dvoje putnika

Foto: snimio čitatelj 24sata
180 komentara

Morala sam se ispričavati šefu jer cijeli tjedan neću doći na posao, a sve zbog vozača, kaže nam djevojka koja nije u utorak navečer stigla u Njemačku gdje radi, iako je kupila autobusnu kartu.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Na zagrebačkom kolodvoru u utorak s perona 502 autobus na liniji Zagreb - München - Ingolstadt - Nürnberg trebao je krenuti u 22.45 sati. Na peronu su bili putnici već od 21.30 sati.

- Na peron je stiglo 35 putnika i ja sam bila među njima. Čudili smo se kako autobus ne dolazi jer je već prošlo vrijeme polaska. Poludjeli smo kad smo saznali da je već otišao - kaže ljutito djevojka.

Naime, autobus Čazmatransa krenuo je s perona 202 s dva putnika prema Njemačkoj. Ogorčena putnica kazala je da su svi platili karte i čekali do dugo u noć. Iz Čazmatransa potvrdili su da je njihov vozač krenuo s pogrešnog perona.

Foto: snimio čitatelj 24sata

- U ovom slučaju nije krivac vozač već jedan radnik iz suradničke kompanije Croatia bus koji je taj dan radio dispoziciju - rekli su za Jutarnji te dodali da planiraju obeštetiti putnike i da im se jave na reklamacije@cazmatrans.hr.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message