Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kristini su kolica ukrala dvojica mladića, a našli ih kod trećeg

Istraga je pokazala da su kolica iz stambene zgrade, u Slavonskom Brodu, u Ulici Matije Gupca, u nedjelju 2,45 sati, ukrali 21-godišnjak i 19-godišnjak

Slavonski Brod: Kristini Terihaj vandali su ukrali i oštetili invalidska kolica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
8 komentara

Slavonskobrodski policajci pronašli su kradljivce invalidskih kolica Kristine Terihaj (34) iz Slavonskog Broda. 

Istraga je pokazala da su kolica iz stambene zgrade, u Slavonskom Brodu, u Ulici Matije Gupca, u nedjelju 2,45 sati, ukrali 21-godišnjak i 19-godišnjak. Kasnije ih je sebi uzeo drugi 19-godišnjak. 

Slavonski Brod: Kristini Terihaj vandali su ukrali i oÅ¡tetili invalidska kolica SRAMOTA: VOZALI IH PO SL. BRODU? Ukrali su joj kolica: 'Da ih nisu pronašli, bilo bi mi jako teško'

Policajci su protiv 21-godišnjaka i 19-godišnjaka podnijeli kaznene prijave za neovlaštenu upotrebu tuđe pokretne stvari, a u vezi kaznenog djela utaje, policajci su podatke o mladiću (19) uručili Kristini radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Policija je invalidska kolica kod mladića pronašla 11. veljače i vratila ih vlasnici.

- Ta su mi kolica jako bitna, koristim ih kada idem s prijateljicama vani, zbog lakšeg ulaska u neke prostore. U subotu navečer bila sam u gradu i kada sam se vratila kući nisam zbog susjeda palila svjetlo u stubištu, tako da nisam primijetila da kolica nema. U nedjelju ujutro oko šest sati tata je išao izvesti vani našeg psa. Kada se vratio pitao me je kod koje od kolegica su kolica, rekla sam mu da su ona vani ispred stana, rekao mi je da nisu. Izašla sam iz stana i vidjela sam da ih nema, obuzele su me emocije, počela sam plakati. Ništa mi nije padalo na pamet, gdje bi mogla biti i tko bi ih mogao uzeti. Jako su mi potrebna, jer u ožujku ove godine planiram putovati u Jerusalem s prijateljicama i imala sam namjeru ponijeti ta kolica, kaže Kristina i dodaje:

- Pozvali smo policiju, koji su od nas udaljeni stotinjak metara. Došli su brzo i rekla sam im da sumnjam da ih je uzeo netko tko dolazi u pekarnicu Noć i dan koja je u blizini mogao ulaza. Obećali su mi da će kolica pronaći. Svoj problem sam iznijela na društvenoj mreži nadajući se da će mi netko pomoći u pronalasku kolica. Počele su stizati razne obavijesti o tome kako su kolica sve do ranog jutra viđena u različitim dijelovima grada. Fotografiju s mojim kolicima u nedjelju dopodne poslao mi je jedan maloljetnik, to sam proslijedila policiji i nedugo iza toga policajci su mi javili da su pronašli moja invalidska kolica – ispričala je Kristina Terihaj.

Kristina boluje od bolesti artrogripoze – bolesti koja zahvaća mišiće, zglobove i vezivno tkivo.

Možda vas zanima i ovo:
Message