Obavijesti

News

Komentari 55

Kroz balkon je htjela izaći iz stana pa je pala i ozlijedila se

Kroz balkon je htjela izaći iz stana pa je pala i ozlijedila se
1

Pedesetogodišnja Koprivničanka u utorak je u večernjim satima pokušala izaći iz stana na prvom katu poput Spidermena i pala na tlo i zadobila lakše ozljede...

VIDEO

Pedesetogodišnja Koprivničanka u utorak je u večernjim satima pokušala izaći iz stana na prvom katu poput Spidermena i pala na tlo i zadobila lakše ozljede radi kojih je zadržana na Traumatološkom odjelu koprivničke bolnice.

- Kako sam pod terapijom i nakon lijekova, jer imam probleme sa spavanjem, probudila sam se sama u stanu. Sin je izašao i odnio ključ sa sobom – kazala nam je žena tražeći anonimnost. Dodajući kako sin ima naviku se duže zadržati u gradu, pa je stoga naumila u međuvremenu, dok se sin ne vrati, pospremiti podrumsku prostoriju u zgradi. Odlučila se na neobičan put izlaska iz stana preko susjedovog balkona koji je u visokom prizemlju ispod njezinog stana. U stanu ispod njezinog nitko ne stanuje, i veće je prije par godina se spustila na balkon ispod nje kako bi pokupila ključ i sretno i spretno spustila na ulicu.  

No, za razliku od prvog „poduhvata“ u utorak je bila još mamurna od sna i lijekova, i opet pokušala istim putem sići dolje. Potom pozvoniti nekom od susjeda kako bi joj otvorio ulazna vrata u zgradi na trgu Eugena Kumičića i spustiti se stubama u podrum.

Kaže kako je inače spretna u penjanju, ali je ovaj puta imala dugačku jaknu i čizme, što ju je sputavalo u naumu, za razliku od prvi puta kada je bilo ljeto i obula je tenisice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Već sam dodirnula nogama balkonsku ogradu na stanu ispod, ali sam se poskliznula i doslovce pala na tlo. Na sreću nisam teže ozlijeđena – kazala nam je sugovornica. Dodajući kako bi svakome preporučila da ne pokušava nešto slično, jer može završiti i težim ozljedama od njezinih.

U PU koprivničko – križevačkoj nam je potvrđeno da se radi o pokušaju izlaska iz stana preko balkona, te da je nesretna žena krivo procijenila svoje mogućnosti i visinu stana koji je na prvom katu. Autor je procijenio da se radi o visini od nekih 6 do 7 metara. Odmah je kolima Hitne prebačena u bolnicu koja je udaljena 200-tinjak metara od stana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a