Obavijesti

News

Komentari 9

Krvavi doček u Londonu: Htjeli upasti na party pa ubili čuvara

Krvavi doček u Londonu: Htjeli upasti na party pa ubili čuvara
1

Osim tridesettrogodišnjeg čuvara koji je preminuo, u sukobu su ozlijeđena je još dvoje, muškarac i žena koji su priskočili u pomoć napadnutom i teško ozlijeđenom kolegi

VIDEO

Čuvara na ulazu na privatni doček Nove godine u Londonu na smrt su izbola četvorica muškaraca koji su nepozvani pokušali upasti na zabavu.

Preminuli muškarac Tudor Simionov (33) bio je jedan od četveročlanog tima osiguranja. U timu je bila i jedna žena, a zadatak im je bio čuvati ulaz na ekskluzivnu zabavu u 12,5 milijuna funti vrijednoj zgradi u Mayfairu. Identitet organizatora luksuzne zabave nije poznat, no britanski mediji pišu da tjedni najam stana u kojem je bio doček iznosi oko pet tisuća funti, odnosno više od 40.000 kuna. 

Došao u London u potrazi za boljim životom

Inače fitness trener i sportaš, Simionov je bio porijeklom iz Rumunjske, a u London je stigao sa svojom djevojkom Madalina Anghel u potrazi za boljim životom. Planirali su se ubrzo vjenčati.

- Još uvijek ne mogu o njemu govoriti u prošlom vremenu. On je moj budući suprug i došli smo iz Rumunjske u London u potrazi za boljim životom. Ne mogu riječima objasniti bol koju osjećam - kazala je Madalina za Evening Standard.

Kolege iz njegove zaštitarske tvrtke odale su mu počast kao heroju koji je poginuo na zadatku i obranio svoje kolege

Policija i dalje traži svjedoke

- Osim čuvara koji je preminuo, u sukobu su ozlijeđena je još dvoje, muškarac i žena koji su priskočili u pomoć napadnutom kolegi. Šokantni incident dogodio se nekoliko sati nakon ponoći, u području na kojem je još bilo mnogo ljudi, neki su slavili a neki su polako odlazili svojim kućama sa zabava ili organiziranih dočeka - objasnio je inspektor Andy Partridge za britanski The Sun

- Već smo razgovarali s mnogim očevicima, no moramo pronaći još dosta svjedoka, od kojih su neki vjerojatno snimili incident svojim mobilnim telefonima - dodao je inspektor. 

Na mjesto zločina ubrzo su stigli policajci i hitna pomoć, no počinitelji su već pobjegli. Tudoru Simionovu kojem si napadači nanijeli najteže ozlijede smrt je proglašena u 4.00 ujutro. Drugo dvoje ozlijeđenih, 37-godišnji muškarac i 29-godišnja žena, prebačeni su u bolnicu, no život im nije u opasnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca