Obavijesti

News

Komentari 4

Krvavi ljubavni trokut: Jedna je sestra drugu izbola 68 puta

Krvavi ljubavni trokut: Jedna je sestra drugu izbola 68 puta
1

U svibnju 2016. godine, policija je na dojavu u kući Saime Khan naišla na krvoproliće - tijelo žene unakaženo desetinama uboda. Vrlo brzo, tragovi su policiju naveli na njenu sestru...

VIDEO

Jedna od epizoda u novom dokumentarnom serijalu 'The Lady Killers', bavi se i ubojstvom Saime Khan, majke četvero djece koja je krvoločno ubijena sredinom 2016. godine. Tada su joj bile 34 godine.

Nju je, pokazat će istraga, ubila vlastita sestra, Sabah Khan (tada 27-godišnjakinja), kojoj je bilo dozlogrdilo biti tek ljubavnica supruga svoje sestre. Naime, Sabah je od 2012. godine održavala intimne odnose s Hafeezom Rehmanom, a ovaj ljubavni trokut održavao se ispod istog krova. Naime, cijela Khan obitelj, tri generacije, živjele su pod istim krovom u Lutonu, u Velikoj Britaniji. 

Iako je Sabah pokušala glumiti ožalošćenu sestru, istina je ubrzo isplivala na površinu, a svi detalji otkriveni su upravo u novom dokumentarnom serijalu. 

Sabah, uglavnom, nije bila previše vješta u prikrivanju tragova. Policija je tako u njenoj povijesti pretraživanja na računalu našla pojmove poput '16 načina kako nekog ubiti, a da te ne uhvate', 'ubojica za 200 funti' i 'ubojstvo zmijskim otrovom'. Na kraju se odlučila na - crnu magiju. Naime, na internetu je naišla na Pakistanca koji je pristao za oko 45 tisuća kuna na Saime Khan baciti prokletstvo. 

Sabah je, dakako, uskoro shvatila da je napravila lošu investiciju i da joj crna magija neće ubiti sestru. Čak je u jednom trenutku razmatrala i nenasilnu opciju razrješenja ljubavnog trokuta. Kod lokalnog je Imama otišla provjeriti bi li mogla biti druga supruga supruga svoje sestre. 

Imam joj je objasnio da Islam nema ništa protiv harema, no on nikako ne dopušta da za istog muškarca budu udane dvije sestre. 

Nakon što je i to propalo, Sabah odlučuje uzeti stvari u svoje ruke. Kupila je nož i, kad je dio obitelji bio na sprovodu, svojoj je sestri poslala SMS da joj djeca plaču i da ih ne može smiriti. 

Čim je ušla u kuću, Sabah je nožem napala Saime i izbola je čak 68 puta. Na tijelu se nastavila iživljavati i kad je njena sestra već bila mrtva. Prerezala joj je grlo i odrezala jednu ruku.

Saimina djeca, koja su bila na katu, čula su vriskove. 

- Mama, ubijaš li opet miševe, pitali su ni ne sluteći da čuju ubojstvo vlastite majke. 

Sabah je sama nazvala policiju pa policiji pokušala prodati priču o provali. 

Suđenje je na kraju završeno 2017. godine, a Sabah je osuđena na doživotnu kaznu zatvora. Na suđenju je Hafeez Rehman priznao da je imao aferu sa Sabah, sestrom svoje supruge. Krivnju je pokušao svaliti na Sabah koja ga je, rekao je, godinama prisiljavala na seks. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca