Obavijesti

News

Komentari 824

Krvavi pohod: 'Fatalna Viki' je bila u vezi s ubojicom i žrtvom

Krvavi pohod: 'Fatalna Viki' je bila u vezi s ubojicom i žrtvom
9

Svađa je izbila kada je Alvin Horvatić (23) želio izvući djevojku iz auta Boška Šapića (21). Boško je izašao i prerezao grkljan Dejanu Vučkoviću (20), te izbo Horvatića

VIDEO

Dejanu Vučkoviću (20) ubojica Boško Šapić (21) prerezao je grkljan, a Alvina Horvatića (23) izbo je nožem u prsa. Oba mladića preminula su ispred noćnoga kluba Heart u Vojišnici pokraj Vojnića. Ubojica je nožem krenuo i na zaštitara kluba, no on ga je uspio svladati i izbiti mu oružje. Zadržao ga je do dolaska policije. 

Motiv ubojstva navodno je svađa zbog djevojke, Viktorije, s kojom je Boško odnedavno u vezi. Prijatelji ubijenih kažu da je sukob počeo još u kafiću D&D u Gvozdu.

- Svi smo bili zajedno u kafiću. Došao je Boško i zaprijetio mom bratu riječima: "Past će glave, j.... ću vam mater vašu bosansku" - ispričao je Bojan Vučković, brat ubijenog Dejana.

Alvin je prvi izlazio s Viktorijom. Prekinuli su, a ona je počela izlaziti s Boškom

Mladići su nakon toga otišli u Vojnić u noćni klub Heart. Boško je, kaže Bojan, s djevojkom došao za njima. Susreli su se na parkiralištu, gdje su se sukobili.

- Ja sam bio u kafiću, no čuo sam da je Alvin krenuo u Boškov auto po djevojku. On je na to iz auta izvadio nož. Brat je pokušao obraniti Alvina i odvući ga na sigurno, no Boško mu je prišao s leđa i nožem mu prerezao grkljan - još u šoku pričao je Bojan i dodao kako je Boško odmah nasrnuo i na Alvina. 


- Nekoliko puta ga je nožem ubo u predjelu prsa. Pao je na tlo, a tijelo mu se trzalo. Tad mu je Boško prišao i zario mu nož u srce - ispričao je Bojan šokantne detalje dvostrukog hladnokrvnog ubojstva kraj Vojnića.

Moj brat je branio Alvina. Boško mu je prerezao grkljan i nasrnuo na Alvina

Tek tad je zaštitar kluba shvatio da se nešto događa. Prišao je Bošku i razoružao ga. Truplo jednog mladića ostalo je u sjedećem položaju naslonjeno na stolac na terasi ugostiteljskog objekta, a drugi ubijeni mladić ostao je ležati na parkiralištu ispred ulaza u noćni bar. U nedjelju ujutro klub Heart nije radio.

Prijatelji i poznanici ispred vrata kluba zapalili su lampaše i ostavili cvijeće.

Oba ubijena mladića su iz Gvozda, a ubojica je iz sela Malička kraj Topuskog. Brat ubijenog Dejana kaže da je Viktorija prvo bila u vezi s Alvinom.

- Prekinuli su, a ona je počela izlaziti s Boškom samo da ga napravi ljubomornim - tvrdi očajni Bojan.

Alvine, jedini moj, srest ćemo se ponovno. Ljubavi moja, uskoro ćemo biti zajedno

Poznanici ubijenih u nedjelju su na Facebooku spočitavali Viktoriji što je sjedila na dva stolca.

- Alvine, jedini moj, srest ćemo se, uskoro ćemo biti zajedno - napisala je Viktorija na profilu na popularnoj društvenoj mreži.

Boška Šapića policija je odmah uhitila. Zbog straha od odmazde policija čuva kuću njegove obitelji. Njegov stric kroz suze nam je rekao da Boško nikad nije bio problematičan.

Boško nikad prije nije bio problematičan. nešto mu se sigurno dogodilo kad je tako reagirao

- Nešto mu se sigurno dogodilo dok je tako reagirao. Istina, jedanput su on i Alvin razmijenili prijeteće poruke na internetu, ali rekao sam Bošku da više to ne želim ni čuti - priznao je njegov stric.

Boškova majka od šoka se onesvijestila kad je doznala što joj je sin učinio.

Poznanici ubojice kažu da je na svom profilu veličao SAO Krajinu.

- Ko se boji noža i pištolja taj i ne zna da je tuđa bolja, tuđa slađa, a ja sam u stanju ako treba poginuti za nju - napisao je na Facebooku u lipnju. Iako je ubojica srpske nacionalnosti, a žrtve su Hrvati iz BiH, mještani uvjeravaju da motiv nije nacionalna netrpeljivost. U Vojniću kažu kako su mladići napali Boška pa je on u samoobrani izvukao nož.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 824
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21