Obavijesti

News

Komentari 66

Krvi je bilo posvuda: Skupa su pili, a onda ga je izbo nožem

Krvi je bilo posvuda: Skupa su pili, a onda ga je izbo nožem
7

Dvojac je u kafić došao iza sedam sati. Počeli su naručivati runde piva. Vrlo brzo je napetost među njima prerasla u svađu. Napadač je izvadio nož i zabio ga nekoliko puta u žrtvu

VIDEO

U krvavom obračunu u središtu Splita, ispred kafića u Manđerovoj ulici, teško je ozlijeđen 30-godišnjak, a njegov napadač je odmah uhićen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:25

Dvojac je u kafić došao iza sedam sati, navodno su prethodno zajedno noćarili. U kafiću su počeli naručivati runde piva. Vrlo brzo je napetost među njima prerasla u svađu, a oko osam sati sve je eskaliralo te preraslo i u fizički obračun. Napadač je izvadio nož ubovši žrtvu u područje abdomena i prstišta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako doznajemo, riječ je o više ubodnih rana. Navodno mu je nož zarezao i bedrenu arteriju. Izgubio je puno krvi, a tragovi po pločniku bili su posvuda, u krugu od 20-ak četvornih metara. Nakon što je pokušao ubiti 30-godišnjaka, uhićeni muškarac počeo je bježati prema središtu grada. Trčao je tako kroz grad obliven krvlju nekih 15-ak minuta uspjevši stići do otprilike jedan kilometar udaljene Radunice, no policija ga je tamo sustigla i uhitila.

Tijekom jutra pokrenuta je kriminalistička istraga koja će otkriti zbog čega je došlo do sukoba. Kako doznajemo, napadač u sukobu nije ozljeđen.

Na mjestu zločina okupili su se brojni susjedi i znatiželjnici, no nitko nije bio previše razgovorljiv.

- Ne znam koji su, nisam ih prije viđao - kazao nam je jedan od gostiju kafića u kojem se uglavnom okupljaju stalni gosti, mahom stanari okolnih zgrada. Mnogi od njih su se tek ustali i spremali se za posao. Nisu ništa čuli, tvrde, a da se nešto događa shvatili su tek čuvši policijske sirene.

Policija je na nekoliko sati blokirala ulicu zbog očevida, a pozvani su i vatrogasci koji su potom šmrkovima desetak minuta ispirali ulicu.

Ozlijeđeni muškarac prebačen je hitno u bolnicu gdje je završio na operaciji. Posljednja informacija o njegovu zdravstvenom stanju jest da da ima teške tjelesne ozljede no da je stabiliziran i smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split.

O svemu je obavješteno i Županijsko državno odvjetništvo koje je preuzelo slučaj.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a