Obavijesti

Promo sadržaj

KTC - birajte mudro i kupujte svježe i domaće proizvode

KTC - birajte mudro i kupujte svježe i domaće proizvode

Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. Ponosni su na ponudu voćarnica u kojima kupci svakog dana mogu pronaći sezonsko, svježe voće i povrće

Otvorili smo sezonu roštiljanja u stilu, a sada cijeli svibanj nastavimo u istom tonu. Vrhusko svježe meso stiže im svakog dana do trgovine i upravo zato sve što vam treba, pronaći ćete u KTC trgovinama. Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. Ponosni su na ponudu voćarnica u kojima možete pronaći dnevno svježe voće i povrće.

KTC trgovačku mrežu čini 27 supermarketa te niz specijaliziranih prodavaonica u 25 hrvatskih gradova. U supermarketima nudi se veliki izbor proizvoda široke potrošnje (prehrane, pića, kozmetike, proizvoda za pranje i čišćenje, tehničke robe, tekstila, igračaka i kućanskih potrepština). Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. U voćarnicama možete pronaći dnevno svježe voće i povrće. Posebno mjesto u poslovanju zauzima kooperativna proizvodnja sa selom. Godišnje KTC otkupi oko 5000 tona poljoprivrednih proizvoda od 250 kooperanata. 

- Danas, nakon svih godina koje su iza nas, s ponosom se možemo pohvaliti da su pojedini artikli na našim policama od prvog dana pa sve do danas. Posebno zadovoljstvo čini otkup svježeg voća i povrća od lokalnih proizvođača, koji također od samih početaka plasiraju svoje proizvode u našim voćarnama... Kako bismo dodatno proširili ponudu, krenuli smo i u vlastitu proizvodnju rajčice, paprike i salate... Sa sigurnošću možemo tvrditi da su to naši potrošači prepoznali. A oni su naša budućnost - naglašavaju. U zadnjih desetak godina osnovan je KTC Klub vjernosti, koji ima oko 180.000 članova, u KTC trgovinama zaposleno je 1460 djelatnika. A kako bi svojim kupcima olakšali nabavku, uveli su i dostavu namirnica na kućnu adresu. No, to nije sve. Od 1994. godine, otkad je otvoren prvi KTC, jasno je uvodio i provodio poslovnu politiku koja se može definirati sloganom "hrvatski proizvod na hrvatskoj polici". A upravo je to rečenica spasa za hrvatsko gospodarstvo. Jer osim što se kupuje domaće, čuvaju se radna mjesta.

Uz 27 supermarketa, u sastavu trgovačkih centara KTC posluje 21 poljoljekarna, 15 benzinskih postaja, 19 velikih restorana i niz specijaliziranih ugostiteljskih objekata. KTC poljoljekarne nude širok izbor proizvoda namijenjenih ratarstvu, vinogradarstvu i stočarstvu. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više novih znanja. U KTC restoranima u ponudi su dnevno gotova topla jela, a sale su pogodne za organizaciju svadbenih i drugih svečanosti. U Križevcima, Virovitici i u sastavu  Lovačke kuće Sokolovac nalaze se sobe i apartmani za smještaj gostiju. U sastavu tvrtke KTC Jadran posluju dva hotela u Baškoj Vodi i jedan u Makarskoj.

.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline