Obavijesti

News

Komentari 36

Kujundžić: Hebrang je klicao Jadranki i Ivi, a sad Karamarku

Kujundžić: Hebrang je klicao Jadranki i Ivi, a sad Karamarku
1

Predsjednik Hrvatske zore smatra kako ga Andrija Hebrang želi diskreditirati govorenjem neistine. Izaći će na referendum o braku 1. prosinca i zaokružiti 'ZA'

VIDEO

U emisiji Dnevni red na 24sata TV-u gostovao je predsjednik stranke Hrvatska zora Milan Kujundžić i odgovorio na optužbe koje je protiv njega iznio Andrija Hebrang, koji je, između ostalog, rekao da je Kujundžić lažni branitelj koji želi uništiti HDZ. Bivši HDZ-ovac smatra da ga Hebrang želi diskreditirati, pri čemu se služi govorenjem neistine.

- Hebranga ne bih puno komentirao. On je svojim životom rekao sve, da je to samo jedno u nizu govorenja neistine. Činio je to Andrija i prije, očito je na nekom zadatku. Kako je prije klicao Ivi i Jadranki, tako sada kliče Karamarku. U rat sam krenuo među prvima 1991. godine. Ja HDZ ne razbijam. HDZ je Hrvatsku doveo na rub, a SDP je prebacio preko ruba i propadamo u svakom smislu -  rekao je Kujundžić koji misli da Hebrang govori u svoje ime, ali da se pritom ulaguje nekima što je oduvijek činio.

'Mi smo ozbiljni, ne želimo se igrati politike'

Smatra da Hrvatska zora može ostvariti uspjeh na izborima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi koji smo ušli u ovaj projekt smo ozbiljni, ne želimo se igrati politike. Projekt je zasnovan na objektivnoj analizi, a to je da su velike stranke izgubile kredibilitet u hrvatskom narodu -  rekao je bivši član HDZ-a koji smatra da Hrvatska zora ima velike šanse sastavljati iduću Vladu. 

Objasnio je kako je stanje u Hrvatskoj toliko loše da traži promjenu zbog čega objektivno neće biti teško pobijediti HDZ i SDP. 

- 80 posto birača ne zna za koga bi glasovalo, traže put za sebe i svoju djecu i tu je prostor u koji treba ući, u koji će ući Hrvatska zora. Mi ne pričamo o planu i onda dođemo na vlast kao SDP koji ne zna što učiniti. Već radimo vrlo ozbiljne projekte - rekao je Kujundžić. 

'HGK govori puno o našoj zbilji koju treba mijenjati'

Osvrnuo se i na tvrdnje da je Ivo Sanader u dogovoru s ljevicom odlučio razbiti HDZ i postaviti Ivu Josipovića za predsjednika, rekavši kako ne zna koliko je to točno i da je ipak Hebrang taj koji je blisko surađivao sa Sanaderom i hvalio ga, pa bi najbolje bilo pitati njega. 

- Treba pitati druge. Ja sam bio obični član HDZ-a bez funkcije. Oni znaju puno više, zajedno su putovali, večerali - rekao je. 

Smatra da situacija s Hrvatskom gospodarskom komorom govori o hrvatskoj zbilji koju treba mijenjati. 

- Krađa nema predbilježbu stranke, to je nešto što se događalo i što se vjerojatno i sada događa. Treba urediti sustav. Moramo urediti državu i deblokirati institucije, a za to trebaju doći novi ljudi. Ne mogu ih deblokirati oni koji su ih paralizirali. Dok oni ne odu sa scene nema normalnog života u Hrvatskoj -  tvrdi Kujundžić.

'Na referendumu o braku zaokružit će 'ZA'

U Hrvatskoj zori su, tvrdi, predvidjeli Vukovar, zbog čega su u grad išli dan ranije, u nedjelju. Smatra da treba podijeliti ljude koji su išli u koloni i prisjećali se žrtava od onih koji su se došli slikati. U Vukovaru je, kaže, trebalo biti jedinstvo. 

- Vukovar je samo potvrda nesposobnosti vladajućih elita. To je samo potvrda da se treba ići u nove pokrete -  rekao je. 

Vjeruje da su referendumi u Hrvatskoj samo način odvlačenja pozornosti, kao i da su ih isprovocirali HDZ i SDP mijenjanjem zakona. U Bogdanovcima je potpisao za raspisivanje referenduma o ćirilici, a 1. prosinca izaći će na referendum o braku i zaokružiti 'ZA'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.