Obavijesti

Promo sadržaj

Kupanac kakvom vaši psi i mačke neće moći odoljeti, upoznajte Shapello

Kupanac kakvom vaši psi i mačke neće moći odoljeti, upoznajte Shapello
4

Vlasnici pasa gotovo se svaki dan susretnu sa scenom u kojoj je njihov ljubimac „do repa” u blatu. Psi to vole, vlasnici baš i ne. Četveronožni prijatelji znaju da im neminovno slijedi kupanje, a mi dobro znamo da oni baš i nisu najveći ljubitelji te aktivnosti

No to bi se uskoro moglo promijeniti uz Shapello, nježnu i potpuno prirodnu aktivnu formulu proizvoda za njegu i čišćenje kućnih ljubimaca.

Aromaterapeutkinja Mary Novosel, vlasnica mješanke Lune, pokušala je pronaći rješenje za Lunine alergije koje su se odrazile na stanje i izgled njezine kože i dlake. Mary je k tome ranije već odlučila ubrzan i stresan tempo novinarskog zanimanja zamijeniti s onime što ju je oduvijek uistinu ispunjavalo - biljnim kozmetičkim pripravcima. Suočena s činjenicom da na tržištu nije bilo jedinstvenog proizvod koji će pomoći njenoj Luni, bacila se na istraživanje savršene formule koja će, osim specifičnih, pokrivati i svakodnevne probleme s kojima se vlasnici dlakavih ljubimaca susreću. I tako je nastao Shapello, osmišljen s ljubavlju prema životinjama i u skladu s prirodom.

Shapello proizvodi sadrže aktivni ugljen i zelenu glinu, namijenjeni su psima i macama, a toliko su prirodni da ih koristiti mogu - i vlasnici. Baza šampona potpuno je prirodna te sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen koji dubinski čiste i detoksiciraju. Eterično ulje čajevca, poznato po antibakterijskim svojstvima, proizvodu daje i specifičan miris po svježe pokošenoj travi. Upravo to Shapello šamponu omogućuje kupanje životinja koje oponaša ono u prirodi, jer zbog specifičnog sastava i mirisa ljubimac ima osjećaj da se u pripravku nalaze zemlja i trava pa nema potrebu dodatno se utrljavati u prljavštinu. Dlaka je nakon pranja sjajna i mirisna, a kućni ljubimac nema osjećaj da je izgubio svoj miris.

Proizvod ne sadrži sulfate, parabene te umjetna bojila i mirise, nije testiran na životinjama i veganski je, a dolazi u dvije verzije – Sapun u obliku šapice praktičan je za upotrebu i izvan doma, dok je tekući šampon praktičniji za kućnu primjenu.

Svoju originalnu poslovnu ideju i Shapello proizvode poželjela je plasirati i na police velikog trgovačkog lanca te drugim vlasnicima kućnih ljubimaca osigurati sasvim prirodnu njegu za njihove ljubimce. U tome joj je pomogao projekt „Startaj Hrvatska” koji su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi podržali poduzetnike i startupove s dobrom i inovativnom idejom. Stručni tim SPAR Hrvatska pomogao joj je u odabiru ambalaže, prikupljanju dodatne dokumentacije te savjetima za unaprjeđenje proizvoda, kao i u savladavanju svih drugih izazova. “Volim kontakt s prirodom, a najviše volim kad ni iz čega stvorim - nešto. Prijavila sam se na Startaj Hrvatska zato što želim šansu. Sada s puno uzbuđenja mogu reći da je poseban osjećaj staviti svoj proizvod na police velikog trgovačkog lanca”, poručila je Mary Novosel.

Shapello šamponi vas čekaju na posebnim „plavim policama“ u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Mary Novosel mogli ste upoznati u četvrtoj epizodi projekta „Startaj Hrvatska“, a osim nje, priliku za poduzetnički iskorak i plasman svojih proizvoda uz pomoć SPAR-a Hrvatska dobilo je još sedam poduzetnika. Njihove zanimljive životne i poduzetničke priče pratite subotom u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.