Obavijesti

Promo sadržaj

KupaonCo: Tuš prostor po mjeri u jednom danu

KupaonCo: Tuš prostor po mjeri u jednom danu
5

Smanjite mogućnost ozljeda u kupaonici zamjenom kade za tuš

Standardna visina ležećih kada uglavnom iznosi oko 60 cm, što znači da pri ulasku u kadu nogu treba dignuti otprilke do standardne visine jedaćeg stola! Što baš i nije jednostavno. Uz navedeno, dno ležećih kada u pravilu je zaobljeno, a nakon upotrebe i sklisko. Ako pritom uz kadu ne postoji mogućnost čvrstog pridržavanja, ljudi se obično pri ulasku primaju za perilice rublja, ormariće i slično. Kupanje u toploj vodi opušta mišiće, što kod osoba s problemima tlaka može biti dodatan problem, još ako je u kupaonici loše osvjetljenje te neadekvatna površina na koju stajemo prilikom izlaska iz kade, pad i ozljede su učestale posljedice.

Na žalost velik broj kućanstava koji u kupaonici ima kadu, za promjenu ležeće kade u tuš prostor odlučuje se tek kad više ne postoji druga opcija, što je vrlo često tek nakon operativnog zahvata, kao posljedice ozljede prilikom pada.

Najčešći razlozi odgađanja zamjene su stoga što takav zahvat iziskuje dosta vremena, onemogućeno je korištenje kupaonice za vrijeme trajanja radova, prašina, cijena zamjene, trošak rada više različitih majstora do vodoinstalatera i keramičara, zbrinjavanje šute i stare kade prilikom demontaže te niz drugih problema koje treba riješiti u hodu prilikom zamjene.

Tuš prostori po mjeri u 1 danu bez prašine

Sve te probleme KupaonCo svojim sistemom promjene ležeće kade u tuš prostor rješava u samo jednom radnom danu!

Vrsni znalci vodoinstalaterskih i montažerskih radova s lakoćom, najzahtjevnije izazove pretvaraju u stvarne mogućnosti. Pored iskustva, djelatnici se u montaži koriste najmodernijim alatima i strojevima, a u pokretnoj radioni moguće je odraditi sve potrebno za prilagodbu ugradbenih elemenata.

Dobra  priprema, višegodišnje iskustvo i gotovo tisuću obavljenih montaža garancija su pouzdane i kvalitetne izvedbe, a KupaonCo je pouzdan partner brzog rješavanja problema ležeće kade.

Za galeriju radova kliknite OVDJE. Želite znati kako radimo i koliko bi Vas koštala zamjena ležeće kade tuš prostorom?

Za više informacija nazovite  01/ 613 13 13.

www.kupaonco.hr
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu