Obavijesti

Promo sadržaj

Kupci u KTC-u već 27 godina kupuju domaće i kvalitetno

Kupci u KTC-u već 27 godina kupuju domaće i kvalitetno

Posebno mjesto u poslovanju zauzima kooperativna proizvodnja sa selom - godišnje se otkupi oko 5000 tona poljoprivrednih proizvoda od 250 kooperanata. Moto KTC-a je "hrvatski proizvod na hrvatskoj polici"

Svaka kuna koju investiramo u nabavku hrvatske robe naći će svoje mjesto u hrvatskom gospodarstvu. Tako razmišlja Ivan Katavić, vlasnik lanca KTC trgovina. Od 1994. godine, otkad je otvoren prvi KTC,  jasno je uvodio i provodio poslovnu politiku koja se može definirati sloganom "hrvatski proizvod na hrvatskoj polici". A upravo je to rečenica spasa  za hrvatsko gospodarstvo. Jer osim što se kupuje domaće, čuvaju se radna mjesta. Posebno mjesto u poslovanju zauzima kooperativna proizvodnja sa selom. Godišnje KTC otkupi oko 5000 tona poljoprivrednih proizvoda od 250 kooperanata.

- Danas, nakon svih godina koje su iza nas, s ponosom se možemo pohvaliti da su pojedini artikli na našim policama od prvog dana pa sve do danas. Posebno zadovoljstvo nam čini otkup svježeg voća i povrća od lokalnih proizvođača, koji također od samih početaka plasiraju svoje proizvode u našim voćarnama... Kako bismo dodatno proširili ponudu, krenuli smo i u vlastitu proizvodnju rajčice, paprike i salate... Sa sigurnošću možemo tvrditi da su to naši potrošači prepoznali. A oni su naša budućnost - naglašavaju.

A da su potrošači prepoznali domaće proizvode, govori i činjenica da je danas KTC rasprostranjen u 25 gradova Hrvatske. U zadnjih desetak godina osnovan je KTC Klub vjernosti, koji ima oko 180.000 članova, u KTC trgovinama zaposleno je 1400 djelatnika. A kako bi svojim kupcima olakšali nabavku, uveli su i dostavu namirnica na kućnu adresu. Imaju 120 vozila pa je dostava brza i sigurna. 

No osim trgovina prehrambenih proizvoda, KTC je svoje poslovanje proširio na KTC supermarkete, a u 21 gradu kupcima nude i poljoljekarni asortiman. KTC poljoljekarne nude širok izbor proizvoda namijenjenih ratarstvu, vinogradarstvu i stočarstvu. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više novih znanja. U ponudi su herbicidi, fungicidi, insekticidi, akaricidi i rodenticidi. U vlasništvu KTC-a su i benzinske postaje.

- Polovicom srpnja 2018. godine otvorene su prve dvije benzinske postaje koje nisu u sastavu trgovačkih centara. To su benzinske postaje na brzoj cesti Križevci – Vrbovec (Prilesje sjever) i Vrbovec – Križevci (Prilesje Jug). Ostalih 13 benzinskih postaja nalazi se u sastavu trgovačkih centara, kao dodatna ponuda - kažu u KTC-u.

U grani  turizma KTC nudi smještaj u svojim objektima na Jadranu, zatim na kontinentu, u Križevcima. Tu je i putnička agencija koja nudi mnoga putovanja na području Hrvatske. Bave se i lovnim turizmom, pa organiziraju razne vrste individualnog i paušalnog lova, u Križevcima imaju i kozmetički i frizerski salon Sunce. U ugostiteljstvu su također vrlo priznati i cijenjeni, sa svojim restoranima rasprostranjeni su u 22 grada.

- Recept našeg uspjeha i zadovoljstva su 20-godišnje iskustvo, kvalificirano osoblje te kontinuirana edukacija. U svojim restoranima godišnje pripremimo više od 1,000.000 toplih obroka, a u ponudi je više od 300 različitih jela. U vrijeme korona krize uveli smo i dostavu iz naših restorana. U našim bistroima, caffe barovima i gradskoj kavani u Križevcima možete se opustiti uz bogatu ponudu pića - kažu u KTC-u uz napomenu da se u svim granama vode jednom rečenicom: Domaće je uvijek najbolja investicija.

KTC U BROJKAMA

- Prisutni  u 25 gradova (12 ŽUPANIJA)
- 27 supermarketa i niz specijaliziranih prodavaonica
- 22 poljoljekarne
- 15 benzinskih postaja
- 19 restorana i niz specijaliziranih ugostiteljskih objekata
-  na kontinentu: hotel u Križevcima, sobe u Virovitici i Sokolovcu kod Lovačke kuće
KTC JADRAN : hoteli  Baška Voda i Makarska......apartmani na Rabu, Lovište Vidra Polum

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.