Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kupili smo perilicu, a sin je dan kasnije grcao u suzama...'

SAD: Lindsey Mclver je opisala na Facebooku kako su ona i suprug zatekli kćer u perilici rublja koja se počela okretati. Srećom, uspjeli ju nekako zaustaviti...

Foto: Facebook/Lindsey Mclver
57 komentara

Dugo sam oklijevala da li da uopće ovo podijelim sa svijetom. Prvo u strahu da će me ljudi napasti da sam loša majka, a drugo jer mi je teško ponovo pričati o hororu kroz koji sam prošla s djetetom, napisala je Lindsey Mclver iz Colorada na Facebooku. Naime, njima se u nedjelju pokvarila perilica za rublje, a odmah u ponedjeljak su ona i suprug kupili novu. Za razliku od njihove prijašnje perilice koja je imala otvor na vrhu, ova ga ima s prednje strane, javlja NBC.

- Postavljali smo perilicu dok su djeca bila oko nas. Nekoliko puta smo im rekli da perilicu ne smiju dirati. On su nam rekli da neće. U utorak ujutro nas je probudio plač sina (4). Toliko je jecao da nisam mogla razumjeti što govori. Suprug je odmah iskočio iz kreveta i odjurio. A onda sam razumjela što mi sin govori. Kloe. U perilici.

Kad  smo stigli dolje naša kći (3) Kloe je bila u perilici koja je bila zaključana i počela se puniti vodom i centrifugirati. Vrištala je, to se vidjelo, ali ne i čulo. Uspjeli smo zaustaviti perilicu i brzo otvoriti vrata. Imala je nekoliko masnica na glavi, ali je inače bila dobro. A o ovome svemu govorim jer nismo znali koliko ovakva perilica može biti opasna.

Ova fotografija nastala je nakon što smo našli i stisnuli tipke za zaključavanje namijenjeno baš za sigurnost djece. Također smo na perilici našli i tipku, zbog kojeg perilica neće početi raditi dok ga se ne stisne. Ali ništa od tih tipki ne zaključava sama vrata. A kako nismo ni koristili perilicu, nismo pogledali sva ta podešavanja. Zato objavljujem ovu fotografiju, ako imate ovakvu perilicu, a djeca su vam u kući, obavezno stisnite sve te sigurnosne tipkice - napisala je Lindsey. 

Možda vas zanima i ovo:
Message