Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kupnjom HP računala do putovanja po vašoj želji

Ako kupite bilo koje HP-ovo prijenosno ili stolno računalo, možete osvojiti jedno od tri glavne nagrade: putovanja iz snova, kao i još stotinu drugih nagrada

Foto: Mikronis

HP-ova računala su odavno prvi izbor mnogih, ali sada nude novi razlog za kupovinu: HP te vodi na putovanje. Dovoljno je odabrati bilo koje HP stolno računalo ili HP-ov laptop, na adresi hp-racunala.hr ostaviti podatke te skenirani ili fotografirani račun i – sudjelujete u konkurenciji za nagrade. Tri glavne nagrade su putni vaučer u vrijednosti od 7.500, 5.000 ili 2.500 kuna, a tu je i ravno stotinu utješnih nagrada: 100 zračnih madraca za plažu.

HP nagradna igra traje do 31. svibnja ove godine.

Jednostavno, zar ne?

Foto: Mikronis

Da bismo vam olakšali onaj teži dio – koji HP laptop ili desktop odabrati – podsjetimo da Mikronis nudi ogroman izbor: od HP-a 15 koji se može nabaviti već za 1799 kuna, zatim modela HP 250, pogodnog za poslovnu uporabu, koji se također može naći za manje od dvije tisuće kuna, preko modela s 17" zaslonom od kojih najjeftiniji košta tek 180 kuna više i još uvijek povoljnih prijenosnika za profesionalnu uporabu ProBook, kao i više od stotinu modela srednje klase (Mikronis nudi ukupno 171 model HP-ovih prijenosnika!) i svestranih modela HP Pavilion x360 ili HP Spectre x360, pa sve do modela serije Pavilion Gaming i Omen Gaming kojima naziv otkriva namjenu te elitnih modela HP EliteBook te inovativnih Elite x2, HP Pro x2 i prijenosnih radnih stanica HP ZBook.

Foto: Mikronis

Ako tražite HP stolno računalo, izbor je također golem: ukupno ih je 60, od najjeftinijeg HP 280 G2 koji se može nabaviti već od 2.399 kuna, preko sve-u-jednom PC-a kao što je HP 24 AiO, i inovativnih dragulja kao što su Wave, Slice ili Omen X 900 pa sve do beskompromisnih poslovnih modela EliteDesk i HP Envy 27.

Međutim, imamo još jednu sjajnu vijest: odabrani HP laptopi se u Mikronisu mogu kupiti uz popust od 10 posto! 11 proizvoda je na akciji – o kojim se modelima radi, provjerite ovdje.

Sretan put!

Foto: Mikronis www.mikronis.hr

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message