Obavijesti

Promo sadržaj

Kupnjom HP računala do putovanja po vašoj želji

Kupnjom HP računala do putovanja po vašoj želji
4

Ako kupite bilo koje HP-ovo prijenosno ili stolno računalo, možete osvojiti jedno od tri glavne nagrade: putovanja iz snova, kao i još stotinu drugih nagrada

HP-ova računala su odavno prvi izbor mnogih, ali sada nude novi razlog za kupovinu: HP te vodi na putovanje. Dovoljno je odabrati bilo koje HP stolno računalo ili HP-ov laptop, na adresi hp-racunala.hr ostaviti podatke te skenirani ili fotografirani račun i – sudjelujete u konkurenciji za nagrade. Tri glavne nagrade su putni vaučer u vrijednosti od 7.500, 5.000 ili 2.500 kuna, a tu je i ravno stotinu utješnih nagrada: 100 zračnih madraca za plažu.

HP nagradna igra traje do 31. svibnja ove godine.

Jednostavno, zar ne?

Da bismo vam olakšali onaj teži dio – koji HP laptop ili desktop odabrati – podsjetimo da Mikronis nudi ogroman izbor: od HP-a 15 koji se može nabaviti već za 1799 kuna, zatim modela HP 250, pogodnog za poslovnu uporabu, koji se također može naći za manje od dvije tisuće kuna, preko modela s 17" zaslonom od kojih najjeftiniji košta tek 180 kuna više i još uvijek povoljnih prijenosnika za profesionalnu uporabu ProBook, kao i više od stotinu modela srednje klase (Mikronis nudi ukupno 171 model HP-ovih prijenosnika!) i svestranih modela HP Pavilion x360 ili HP Spectre x360, pa sve do modela serije Pavilion Gaming i Omen Gaming kojima naziv otkriva namjenu te elitnih modela HP EliteBook te inovativnih Elite x2, HP Pro x2 i prijenosnih radnih stanica HP ZBook.

Ako tražite HP stolno računalo, izbor je također golem: ukupno ih je 60, od najjeftinijeg HP 280 G2 koji se može nabaviti već od 2.399 kuna, preko sve-u-jednom PC-a kao što je HP 24 AiO, i inovativnih dragulja kao što su Wave, Slice ili Omen X 900 pa sve do beskompromisnih poslovnih modela EliteDesk i HP Envy 27.

Međutim, imamo još jednu sjajnu vijest: odabrani HP laptopi se u Mikronisu mogu kupiti uz popust od 10 posto! 11 proizvoda je na akciji – o kojim se modelima radi, provjerite ovdje.

Sretan put!

www.mikronis.hr

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve