Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kutjevo ljetna turneja je završila u Makarskoj

U Makarskoj je završila Kutjevo ljetna turneja u kojoj se duž jadranske obale uživalo u vrhunskim vinima, festivalskim cijenama butelja uz tradicionalnu kuhinju i glazbu

Foto: Neki Daniels Media

Kutjevo ljetna turneja počela je u Rovinju te se nastavila u još deset gradova duž obale. Svi posjetitelji mogli su uživati u vrhunskim vinima kutjevačkih podruma, a somelijeri  Kutjevo ljetne turneje posjetiteljima su otkrili sve tajne vrhunskog vina. 
Iz ponude možemo izdvojiti vrhunsku Graševinu, Graševinu Turković, Traminac, De Gotho i vina iz linije Maximo program koja će se lako upariti s gastro delicijama iz cijele Hrvatske. Sve posjetitelje oduševile su prigodne nagrade za svaku kupljenu butelju  vina.

Iz ponude izdvajamo:

Vrhunska Graševina - Ovo vino ima raskošnu aromu zrelog grožđa, sklad svih komponenti sorte i jednu posebnu plemenitost u okusu koju je teško definirati. Aroma je lijepo oblikovana, a okus je reljefan, profinjen i pun, bogat ekstraktom koji završava s karakterističnom i blagom gorkosti.

Kutjevački Rosé - Vino je blistave i živahne crvenkaste boje, nastalo kupažom sorti merlot, cabernet sauvignon i Zweigelt. Okus krasi izuzetna pitkost i blage kiseline sa svježe usklađenim aromama nježne voćnosti maline i jagode. Ovo je vino raskošnog i bogatijeg tijela te ugodne svježine što ga čini idealnim ljetnim osvježenjem.

Maximo Brut - Ovaj prirodni pjenušac nastao metodom champenoise predstavlja prvi Hrvatski pjenušac od graševine. Svježeg je i bogatog okusa i čistih minerala te raskošnijeg mirisa na dozrelu jabuku s blažom cvjetnom komponentom. Tajna njegove posebnosti skriva se u posebnoj tehnici proizvodnje te vremenu odležavanja. Uvijek je vrijeme za šampanjac!

Foto: Neki Daniels Media

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message