Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lagala da ima rak, prisilila ga na vjenčanje i skupila donacije

Jessica (25) je osim zaručnika prevarila i prijatelje i rodbinu, koji su joj donirali novac za vjenčanje. Kupili su joj vjenčanicu, platili dvotjedno bračno putovanje na Karibe

YouTube
Foto: YouTube
46 komentara

Jessica Vega (25) iz SAD-a je lagala svojem zaručniku kako ima leukemiju te kako će umrijeti za godinu dana. Tako ga je prisilila da ju oženi. Osim toga prevarila je i brojne rođake, prijatelje i građane koji su nakon što su čuli njezinu priču donirali novac za vjenčanje. 

Kupili su joj vjenčanicu, platili dvotjedno bračno putovanje na Karibe. Donirali su joj nekoliko tisuća dolara, a dobila je i vrijedne vjenčane darove, piše recordonline.com. Jessica i Michael O'Connell, s kojim ima kćer Lily vjenčali su se u svibnju 2010. godine i to nakon što mu je ona pokazala pismo liječnika u kojem je pisalo da je bolesna. 

Nekoliko tjedana nakon što su se vratili s bračnog putovanja, Michael je primijetio kako se stanje njegove supruge ne pogoršava. Nazvao je liječnika, a on mu je rekao kako Jessica nije bolesna. Ubrzo je saznao i da je pismo koje mu je Jessica pokazala bilo krivotvoreno. 

Par se rastao, a Michael je otišao u Virginiju gdje se zaposlio. Jessica je tvrdila kako nije izmislila priču o leukemiji te da su se rastali jer ju je Michael zlostavljao. Michael je tužiteljima dao dokaze protiv Jessice, no kasnije su se pomirili i dobili su još jedno dijete. Michael kaže kako njegova žena ne treba ići u zatvor nego treba psihičku pomoć. Uhićena je prošli tjedan. Suđenje bi joj trebalo početi 20. travnja.   

Možda vas zanima i ovo:
Message