Obavijesti

Promo sadržaj

Lepa Brena i Barabe u Diamond Palace casinu

Lepa Brena i Barabe u Diamond Palace casinu
1

Koncert počinje sutra u 20:00h, a preostale ulaznice mogu se nabaviti u slobodnoj prodaji u samom casinu po simboličnim cijenama

Malo više od 24 sata ostalo je do specijalnog koncerta Lepe Brene na obljetnici casina Diamond Palace u Zagrebu koji se pretvorio u prvorazredni društveni događaj sezone u metropoli. Kako drugačije objasniti da već danima u samom casinu vlada opsadno stanje oko nabavke ulaznica. No, osim brojnih VIP gostiju iz svijeta estrade, sporta i kulture, fanovi najveće estradne zvijezde Balkana također će moći doći na svoje.

Koncert počinje od 20 sati, a preostale ulaznice mogu se nabaviti u slobodnoj prodaji u samom casinu po simboličnim cijenama. Za svaku kupljenu ulaznicu posjetitelji dobivaju i promo ticket od 50 eura da okušaju sreću na automatima ili u živoj igri.
Netko od posjetitelja postat će jako sretan jer istu večer slijedi i izvlačenje novog automobila VolksWagen UP kao i brojni novčani dobici.

A da ova noć doista bude vrhunac ultimativne zabave u Zagrebu, pobrinut će se i popularne Barabe koje kao novu estradnu senzaciju mediji već prozivaju 'kraljevima zabave".
"Jako volim ovakve intimnije prostore jer tako mogu bliže i direktnije komunicirati s mojom publikom. Svakom nastupu u Zagrebu se neizmjerno veselim jer od publike uvijek dobijem toliko pozitivne energije koja me potpuno ponese; ne želim otići s bine. Uživat ćemo uskoro svi zajedno, a ja ću, kao i uvijek, pripremiti nezaboravnu zabavu", poručila je regionalna estradna diva.

"Velika je čast pjevati na istom nastupom s jedinom našom megazvijezdom i vjerujem da od nje puno toga možemo naučiti. Ako nama laskaju da smo mi 'kraljevi zabave", onda je ona nesumnjivo "imperatorica cijele estrade". Jedna je Brena, a sve ostale su pjevačice, istaknuo je pjevač Baraba Tomislav Španić.

Ova nezaboravna noć puna adrenalina tek je početak bogatih i zabavnih programa u najluksuznijem casinu u regiji. Okruženi glamurom, dijamantima i najvećim zvijezdama estrade, sporta i društvenih kronika, posjetitelji Diamond Palace Casina uživat će u inspirativnom prostoru koji će svaki mjesec organizirati gala partyje za svoje goste. Koncerti najvećih zvijezda postaju tako sastavni dio noćnog života i ultimativne zabave. Baš zato, ovo će biti doista raskošna noć s vrlo bogatim završetkom za mnoge sretnike.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve