Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Lesar: Šuker taji tko sve ima kartice i šlampav je

Iz svega zaključujem da Šuker ili namjerno taji imena i prezimena korisnika i koliko su na kartice "ispeglali" ili on to doista ne zna, rekao je Lesar

Robert Anić
Foto: Robert Anić
2 komentara

Ljutit što mu je tek nakon mjesec dana ministar financija Ivan Šuker dostavio manjkav odgovor na pitanje koliko su državni dužnosnici na poslovne kartice potrošili u protekloj godini, HNS-ov Dragutin Lesar je ministra Šukera nazvao šlampavim.
- Ministar Šuker odgovorio mi je na ono što nisam pitao, a nije odgovorio na ono što sam pitao. Nakon mjesec dana u pisanom obliku odgovara kako je Odluku o uvjetima korištenja službenih automobila i poslovnih kartica donijela Račanova Vlada još 2000. godine i koju Vlada HDZ-a nije mijenjala. Iz svega zaključujem da Šuker ili namjerno taji imena i prezimena korisnika i koliko su na kartice "ispeglali" ili to doista ne zna. Evo, sada javno objavljujem ovu šlampavu odluku šlampavog ministra - rekao je Lesar i najavio da neće odustati.
- Sram bilo sve Vlade do sada, pa i onu u kojoj je sudjelovao HNS što nisu mijenjali tu Odluku i objavili je u Narodnim novinama, jer me zanima koliko je državnih službenika koji imaju poslovne kartice, a ne bi ih trebali imati. Imam dvije mogućnosti. Ili da zatražim suglasnost kluba i prikupim 16 potpisa saborskih zastupnika i podnesem interpelaciju o radu ministra Šukera, a druga da u pisanom obliku to pitanje postavim članovima Vlade i svim rukovodećim ljudima koji su Vladi odgovorni. Još ne znam što ću, ali neću odustati dok ne dobijem odgovor- rekao je Lesar.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message