Obavijesti

Promo sadržaj

Lidl je „Official fresh food partner“ Eura 2020

Lidl je „Official fresh food partner“ Eura 2020
3

Dugogodišnji partner Hrvatskog rukometnog saveza Lidl Hrvatska snažno će bodriti Kauboje i na ovogodišnjem europskom prvenstvu

Lidl u siječnju postaje međunarodni partner muškog Europskog rukometnog prvenstva EURO 2020. Od 2017. godine, Lidl je već po četvrti put Official Fresh Food Partner rukometnih europskih i svjetskih prvenstava. Što se tiče Lidla Hrvatska, on je pak prošle godine produljio svoje partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom i podršku Kaubojima. Hrvatski rukometni savez i Lidl Hrvatska surađuju još od 2017. godine.

Lidl se raduje svojoj međunarodnoj ulozi Official Fresh Food Partnera muškog EURA 2020, kao i prilici da i na ovaj način prezentira svježinu i kvalitetu svojih namirnica pri opskrbi voćem svih igrača, službenih osoba, sudaca i volontera tijekom prvenstva. Međunarodno partnerstvo s Europskim rukometnim prvenstvom EURO 2020, kao i lokalna podrška Hrvatskom rukometnom savezu, nastavak su Lidlove podrške i poticanja sporta te uravnotežene prehrane uz kretanje i zdravi način života.

Izuzetno nas veseli što nastavljamo s podrškom Hrvatskom rukometnom savezu i Kaubojima u njihovim novim izazovima. Angažirani smo u rukometu jer taj sport savršeno odgovara našoj dinamici – kao i u rukometu, timski rad je ključ i našeg uspjeha. Nestrpljivo iščekujemo EURO 2020, Lidl će biti veliki navijač naše reprezentacije!“, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.