Obavijesti

Promo sadržaj

Lijepa i njegovana koža bez bora u samo 28 dana?

Lijepa i njegovana koža bez bora u samo 28 dana?
10

Prije tjedan dana, jedan od najcjenjenijih dermatologa iz SAD-a objavio je strogo čuvanu tajnu lijepe kože zvijezda. „Na zaslonu je koža slavne osobe uvijek besprijekorna

Usprkos godinama, na njihovim licima nema nikakvih primjetnih znakova starenja. Koja je njihova tajna? Je li to posljedica plastičnih operacija? U nekim slučajevima da. Ipak, istina je da se većina zvijezda s kojima sam radio panično boji otići pod skalpel.  Zašto? Zbog toga što se operacija u svakom slučaju povezuje s velikim rizikom od nastanka komplikacija i onemogućava rad nekoliko mjeseci.  Uz to, rezultat operacije je često karikaturalan. Godinama većina mojih pacijentica koristi jednu prirodnu metodu, zahvaljujući kojoj njihova koža izgleda svježe i mlado usprkos godinama.” - rekao je u intervjuu za „USA Magazine” poznati dermatolog Peter Robson.

Tajna kože zvijezda otkrivena

Peter Robson je dokazao da postoji metoda koja čini da koža gotovo automatski prestaje stariti. Do sada su je koristile poznate glumice, pjevačice i zvijezde iz Hollywooda.  Do sada je pomenuti tretman bio dostupan samo na poseban zahtjev za vrlo uzak krug ljudi. Sada, zahvaljujući priznanju Petera Robsona svaka žena ima priliku koristiti ga!

Aktivacija gena mladosti

Formula je stvorena za žene u svakoj dobi. Kako one koje imaju plitke, mimičke bore, tako i za one koje se bore protiv mlitave i izborane kože. Temeljita ispitivanja su omogućila stručnjacima usporiti proces starenja kože zahvaljujući aktivaciji Klotho gena mladosti. Kao rezultat, već u 28 dana - znakovi starenja su primjetno umanjeni. Laboratorijska ispitivanja su dokazala da čvrstoća i elastičnost kože rastu za 83,8% u roku od jednog sata nakon uporabe. Proces nastanka bora je zaustavljen, a postojeće i tvrdokorne mimičke bore nestaju. Čak i duboke brazde (npr. između očiju) se primjetno i trajno izglađuju. To je prekretnica svjetskih razmjera u antiaging njezi.

Momentalno zaustavljanje procesa starenja kože

„Tradicionalne metode obično nisu u stanju djelovati jer se zadržavaju na površini epidermisa. Za suprotstavljanje borama potrebnoje rješenje koje će prodrijeti do dubokih slojeva kože, a zatim programirati kožu na obnavljanje strukture pojedinačnih stanica. To rezultira zaustavljanjem stvaranja novih bora i postupnim glađenjem već vidljivih. ” - objašnjava Peter Robson.

Revolucionarna metoda protiv bora dostupna svakome

Ova inovativna metoda je napravila kaos među zvijezdama u SAD-u. Srećom, zahvaljujući priznanju američkog dermatologa - sada svaka žena može regenerirati i pomladiti svoju kožu, bez uplitanja kirurga u to.
Svakog dana povećava se skupina običnih žena koje su se zahvaljujući ovom novom tretmanu riješile bora i ponovno uživaju u mladenačkom izgledu svaki dan Metoda nije samo učinkovita, nego je i sigurna - njezin prirodan sastav ne izaziva nikakve nuspojave, čak i u slučaju alergične kože i kože sklone iritaciji. Najvišu učinkovitost ove inovativne metode potvrdila su neovisna laboratorijska testiranja u Europi. Formula je već dobila fantastične ocjene od specijalista iz Njemačke, Švicarske i Francuske.

Kliknite OVDJE kako biste upoznali formulu protiv bora koja aktivira Klotho gen mladosti >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.