Obavijesti

Promo sadržaj

Lijepe, brze i štedljive: nove LG-eve perilice rublja

Lijepe, brze i štedljive: nove LG-eve perilice rublja
6

Ciklus pranja u samo 59 minuta? LG-eve nove perilice znaju kako!

Uz današnji tempo života, brzina i učinkovitost dobivaju na cijeni, a imperativ za potrošače je izabrati kućanske aparate koji su prilagođeni njihovoj svakodnevici. U ovom segmentu ističu se nove perilice rublja iz LG-a – donose inovacije koje uistinu prate moderni životni stil, a sve to uz elegantan dizajn.

Brzi ciklusi pranja nisu ništa novo, ali ove perilice donose inovacije i u ovaj segment: sada je brzi ciklus moguće koristiti i pri pranju veće količine rublja. Naime, LG je uspio skratiti uobičajeni ciklus pranja na svega 59 minuta pri čemu se koristi manje električne energije i vode u usporedbi sa standardnim perilicama. Dakle, zapravo ubrzavate cijeli proces, perete više rublja u jednom punjenju, bez žrtvovanja performansi. Neovisno o tome treba li oprati mnoštvo ručnika ili majica i traperica, tehnologija 6 Motion Direct Drive će na temelju odabranog programa pomicati bubanj u određenim smjerovima kako bi sve vrste rublja dobile prilagođenu njegu. Uz sve to, ove učinkovite perilice koriste oko 15% manje električne energije te smanjuju potrošnju vode za do 40% u usporedbi sa standardnim perilicama rublja pa osiguravaju i značajne uštede.

Također, NFC tehnologija omogućava preuzimanje ciklusa pranja na pametne telefone te njihovo aktiviranje prislanjanjem telefona na simbol NFC Tag On na perilici, a značajka SmartDiagnosis™ osigurava dijagnostiku eventualnog problema preko telefona ili aplikacije na pametnom telefonu čime se izbjegavaju dodatni posjeti servisera. Sve ove napredne značajke prati elegantan dizajn koji u interijer unosi dozu sofisticiranosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini