Obavijesti

News

Komentari 239

Lijepe i naoružane: One ubiju dnevno i po deset ISIL-ovaca

Raparin, Roza i Deijly nisu mogle gledati ubojstva jezida u Sjevernom Iraku. Napustile su Tursku, odlučile se osvetiti. Oformile su žensku borbenu jedinicu

VIDEO

Iračku etničku manjinu, jezide, ISIL-ovci vide kao zajednicu štovatelja vraga. Toliko ih mrze da kad su u kolovozu prošle godine izvršili pokolj nad njima neke od žrtava su i žive zakopali. Raparin, Rozu i Deijly toliko je pogodila nesreća tih ljudi da su ostavile svoje život u Turskoj i odlučile se osvetiti za ubojstva nesretnog naroda. 

Oformile su žensku borbenu jedinicu i sad ratuju protiv ovih islamskih militanata. Ubiju ih barem 10 dnevno. Inače islamski ekstremisti se boje smrti od ženske ruke jer u tom slučaju neće otići u raj poslije smrti.

- Kad smo čuli da ISIL-ovci stižu u Sinjar, drevni dom jezida, i ubijaju žene nije bilo mjesta razmišljanju što napraviti - kazala je Roza (22) najmlađa u grupi odjevena u maskirni prsluk na kojem visi šest bombi.

Militanti bi zarobili muškarce, žene i djecu te ih prisilili da se odreknu svoje vjere i prisegnu za odanost islamu. Ako bi odbili, ukrcali bi ih na kamione i odveli u polja smrti  i prisilili da kopaju svoje grobove. Zatim bi morali kleknuti te bi im pucali u potiljak. Žene i djevojke bi odvodili u grad kao što je Mosul i pretvarali u seksualno roblje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Nećemo odustati, borimo se do posljednjeg dana'

- To su činili prvenstveno da ih prisile da pređu na islam, a drugi razlog je bio što su htjeli poniziti i napakostiti ženama - istaknula je Roza. 

Komandantica ove ženske gerile je Deijly (29) koja kaže da neće odustati od osvete i da će ubijati ISIL-ovce dokad god bude mogla.Do posljednjeg daha će, ističu sve tri, zaustavljati islamski ekstremizam.

- Ne vjerujem da će me moći uhvatiti, ali ako se to dogodi sama ću sebi presuditi - kaže Raparin (24), a tako misle i ostale cure.  One vjeruju da je ISIL-ova propaganda puno moćnija od vojne sposobnosti.

- Kad ih zarobimo često vidimo da su pod utjecajem droga. A njima se najgore boriti sa ženama. To mrze i jako se toga zapravo boje. Jer ako ih žena ubije neće otići u raj.  Ja sam ih puno ubila i uvjerena sam da ni jednoga ne čekaju djevice u raju - priča Deijly te dodaje da nije stvar da se žene samo bore nego i da donose svoje odluke i kreiraju politiku.

- Cilj je osigurati demokraciju i slobodu za žene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović