Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Lille išla na prijemni za glumačku akademiju

‘Prije mnogo godina išla sam na prijemni za dramsku akademiju. Naučila sam tekst, ali priznajem da se nisam dovoljno spremila’, izjavila je Lidija Bačić Lille gostujući u Dalibor Petko Showu

1 komentara

Nesuđena glumica ipak je oduševila spontanim transformacijama glumce iz filma ‘Ufuraj se i pukni’. U studiju su, naime, gostovali Jan i Ljubomir Kerekeš koji su pjevačici dali nekoliko zadataka iz trenutnog filmskog hita koje je Lille uspješno odradila pritom nasmijavši sve prisutne.

Pjevačica se osvrnula i na svoj nastup na Dori: „Drago mi je da sam bila i htjela sam podržati Doru koja se vratila nakon 9 godina. Možda se dogodine opet prijavim“, rekla je Lidija, kojoj se sviđa pobjednička pjesma The Dream, a Roku je poželjela najmanje plasman u finalu.

Prisjetila se i nesuđene suradnje s Vojkom V: „Sjećam se toga u magli. Bilo je to 2013. ili 2014. Poslao mi je pjesmu na mail, sjećam se da mi je to bilo nešto čudno i rekla sam ne bih. Ubacio je to sad u svoju pjesmu i baš sam se nasmijala kad sam čula. Pošaljem cajku Lidiji Bačić, neće da kupi“, smijala se Lille.

Otkrila je i da baš nikad nije koristila photoshop, da dobro igra biljar, da je rockerica u duši i da joj nije žao što nije postala pjevačica Magazina. Kaže da nimalo ne vježba te da liniju duguje isključivo obiteljskim genima. Dobila je ponudu i da napiše knjigu, ali o tome za sad ne razmišlja, kao ni o objavljivanju vlastitih pjesama, koje povremeno sklada.

U emisiji su o Lidiji pričali autori Denis Dumančić, Fayo i Boris Đurđević koju su ju prozvali najgalantnijom osobom koja se uvijek prva hvata novčanika. Dragi iz Connecta najavio je ljetni hit s Lidijom, a za mikrofonom su joj se u emisiji pridružili kolege Luka Basi i Mario Roth iz grupe Vigor. Lidija je pjevala svoje najveće hitove, ali i obrade poput Thompsonove ‘Lijepa li si’ i Oliverove ‘Cesarice’. 

Link na video:

https://www.youtube.com/watch?v=uzApttzxYpQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=IOZteu6qGI8&feature=youtu.be

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message