News

Komentari 37

Linić: "Komadina ima velike šanse da postane šef SDP-a"

Linić: "Komadina ima velike šanse da postane šef SDP-a"

Bivši ministar Slavko Linić kaže da Milanović nema rezultate: 'Komadina je suprotan, sluša članove i druži se s njima i mislim da Milanović tu nema šanse'

Bivši ministar financija i bivši dugogodišnji član SDP-a Slavko Linić za Studio 4 HTV-a kazao je kako Zlatko Komadina ima velike šanse u utrci za čelnika SDP-a. 

- Zoran Milanović svojim autokratskim ponašanjem nikad nije vidio člana stranke niti se s njim družio. Do jučer je još plivao na nekim rezultatima, a sada nema ni toga. Komadina je suprotan, sluša članove i druži se s njima i mislim da Milanović tu nema šanse - rekao je Linić. 

Dodao je kako za rad u stranci trebaju mlađi i ambiciozni ljudi. 

- Moja karijera u SDP-u je propala i ne mislim uzimati prostor, ali ću uvijek svoje znanje i iskustvo staviti na raspolaganje. No to nije rad u stranci. Slušanje sugestija, razgovor s članovima, to je krvav posao - istaknuo je. 

''Milanoviću ne zamjeram ništa, ali drugima...''

Na pitanje što zamjera Zoranu Milanoviću kazao je kako mu ne zamjera ništa. 

- On je takva osoba, ali oni koji su dizali ruku da me se izbaci iz stranke, a znali su, i kasnije se potvrdilo da spletke nisu bile istina, to neću moći oprostiti i to jako dugo pamtim - kazao je Linić. 

Potvrdio je da je riječka organizacija SDP-a apsolutno uz Zlatka Komadinu. 

O Oreškoviću: Sposoban je i može dobro upravljati

Kazao je da poznaje mandatara Tihomira Oreškovića. 

- Poznajem ga i znam ga kao vrlo sposobnog predsjednika Uprave Plive dok sam još bio ministar. Mogu reći da je u stanju upravljati, bit će dobar diplomat, moći će uvažavati sugestije, ali do određene granice. Vjerujem da će njegova biti zadnja i da će okupiti dobar tim. Bitno je da vidimo koje će ciljeve postaviti i kako će pratiti rad. Ako ne ide, Orešković će ga maknuti i postaviti nekog drugog. Mislim da on može dobro upravljati i nalaziti prava rješenja - rekao je Linić. 

Potvrdio je da je od 28. prosinca u mirovini. 

Najčitaniji članci