Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
250 komentara

Linić o izbacivanju iz stranke: 'Milanović pokazao pravo lice'

Obračun, dijeljenje stranke i spletkarenje. To sam i očekivao tako da ništa nije neobično. Vidjet ćemo što će biti na Glavnom odboru stranke, rekao je Slavko Linić

Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
250 komentara

Gospodin Milanović je pokazao svoje pravo lice. Obračun, dijeljenje stranke i spletkarenje. To sam i očekivao tako da ništa nije neobično. Vidjet ćemo što će biti na Glavnom odboru stranke, komentirao je Slavko Linić izbacivanje iz SDP-a. 

- SDP je doveden u ozbiljnu krizu, a držim da je za to odgovoran Zoran Milanović. Ni jedan rat nije dobar - zaključio je bivši ministar financija. 

Dodao je kako to nije više stvar obračuna s SDP-ovcima koji slušaju Milanovića i onih koji su protiv njega, već je tu i neuspjeh na izborima i promašaj što se tiče provedbe programa Plana 21.

- Za to postoje odgovorni ljudi koji vode županijske organizacije i oni moraju razmišljati koja je budućnost SDP-a - rekao je Linić.

Linića tražili iz Ravnateljstva policije

Linić je novinarima rekao kako ga je u srijedu u Saboru tražio čovjek iz Ravnateljstva policije. Tražio je dodatna pojašnjenja vezana uz njegove optužbe na račun Zorana Milanovića. 

- Vrlo jasno sam rekao da ja nemam što dodati - rekao je Linić te pojasnio kako je čovjeku još jednom ponovio da je sve rekao na konferenciji za novinare te da je policiji dao kopije dokumenata koje je u četvrtak pokazao novinarima. 

Leko: Odbor mora razmišljati o budućnosti stranke i Hrvatske

Od Glavnog odbora očekujem da o svim pitanjima i temama vezanim za stranku i politiku stranke razmatraju na temelju činjenica, dobrog promišljanja i dobrih inicijativa. Mislim da Glavni odbor stranke mora preuzeti odgovornost kako da gleda u budućnost stranke u Hrvatske, komentirao je predsjednik Sabora Josip Leko.

Dodao je kako vjeruje da Glavni odbor SDP-a ima snage da razmišlja u budućnost. Leko kaže i da Glavni odbor radi po statutu, po kojem će odlučivati o izbacivanju Slavka Linića u subotu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message