Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Ljetna festivalska sezona ove godine počinje u Poreču

Ljetna festivalska sezona ove godine počinje u Poreču
7

U današnjem modernom svijetu tisuća govornih jezika, jedan je toliko univerzalan da ima snagu na istom mjestu okupiti tisuće neznanaca, razbiti sve predrasude i širiti ljubav. Taj univerzalni jezik je TECHNO!

VIDEO

LABYRINTH ISTRIA je mlađi brat dobro poznatog LABYRINTH OPEN festivala iz Omiša u Dalmaciji, koji je protekle dvije godine ugostio velikane kao što su Amelie Lens, Joris Voorn, Stephan Bodzin, Dubfire, Matthias Tanzmann, Len Faki, Hernan Cattaneo, Kolektiv Turmstrasse te mnogi drugi. U Istru nam ove godine dolazi kao butique festival na otvaranju ljetne festivalske sezone te nam donosi savršen mix jadranskih plaža, lokalne gastronomije, slikovite povijesti i znamenitosti Poreča, kao i potpuno svjež koncept 36-satnog non-stop techna u prekrasnom ljetovalištu, na 3 stage-a uz cjelodnevni beach party.

Prvo ime Labyrinth Istria je berlinski DJ duo PAN-POT, čvrsto usidren u najboljoj svjetskoj DJ ligi. Ova dva glazbena maga jednako su vješti i kao vrhunski techno producenti koji hipnotički zavode mase na plesnom podiju još od 2007. godine. Tada su se na svjetsku scenu lansirali svojim albumom "Pan-O-Rama" i ušla pod kožu svakom ozbiljnom techno fanu. Mračna energija, tvrdi basevi, melodika i dinamika u kojoj ustraju s filigranskom preciznošću, a sve to praćeno odmjerenim vokalnim dionicama. Ukratko: kinetični tehcno s mračne strane sile. Svoj zvuk tokom vremena su dodatno profilirali na etiketama kao što su Mobilee, Einmaleins te Soma, a dodatno ga kultiviraju na vlastitom labelu Second State.
 
Uz Pan-Pot, MARCEL FENGLER također dolazi u Istru. Vinyl-junkie i eklektik, s korijenima duboko u eri pada berlinskog zida, zlatnih godina Claude Younga, Tresora i Love Parade-a, jedan od prvih rezidenta Berghain / Panorama Bar-a, veliki prijatelj Efdemina i Marcela Dettmanna s izdanjima na etiketama kao što su Ostgut Ton in Mote Evolver te šef labela IMF, na čiji talent i kvalitetu već četvrt stoljeća redovito upozorava i sam Resident Advisor.
 
Uz njih, odabrana je i nekolicina najboljih iz ponude regionalne techno scene, iz segmenta pionira i "vrućih" početnika raznih DJ natjecanja s pedigreom natupa na već nekoliko vrhunskih festivala.

Više informacija o festivalu, kao i posljednjih 200 festivalskih paketa (smještaj + festivalska ulaznica), po cijeni već od 39,60 EUR po osobi, potražite na linku:

https://labyrinthopen.com/event/labyrinth-istria/

Dnevne festivalske ulaznice te ulaznice za prvi dan festivala, uz Pan-Pot i Marcela Fenglera, u prodaji u sustavu Eventim, već od 99kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve