Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljetni kamp Mali sportaši u Zagrebu i Novalji

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan s Malim sportašima

Foto: zeljko

Sportska akademija Mali sportaši organizira, 6. godinu zaredom, ljetni kamp u Zagrebu za djecu od 5 do 12 godina. Osim u Zagrebu, Mali sportaši po prvi puta ljetuju i u Novalji, na otoku Pagu.

Program u kampu omogućava vašoj djeci nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!  

Sportsko-edukativni kamp u Zagrebu se održava gotovo cijelo ljeto na tri lokacije, na Šalati, Sportskom parku Mladost i bazenu Svetice. U Novalji se družimo u dva termina, krajem lipnja.

Ljetni kamp u Zagrebu traje 5 dana, od ponedjeljak do petka, od 8:30 do 16:30, u više termina.  

U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti (atletika, gimnastika, košarka, hokej, nogomet, rukomet, odbojka, tenis, badminton, judo, stolni tenis, biciklizam i rolanje) i kreativnih radionica (mali istraživači, ples i glazba, dramska i likovna radionica te upoznavanje s florom i faunom). Prilikom prijave za kamp potrebno je izabrati šest aktivnosti u kojima dijete želi sudjelovati.

Zajedničko za sve polaznike je svakodnevna popodnevna zabava na bazenu ili plaži te izlet na Medvednicu srijedom! Za polaznike kampa u Novalji i njihove roditelje Mali sportaši su pripremili zabavne izlete.

Kampere kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece.   Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina.

Na kraju, mali kamperi iz kampa odlaze puni dojmova i lijepih uspomena, a da bi veselje bilo potpuno dobiti će  i zaslužene diplome, CD s fotkama i vrijedan Nivea poklon paket.

Prijave su u tijeku, a više informacija i prijavnicu potražite na web stranici Malih sportaša, također, sve dodatne informacije možete saznati i od voditelja kampa:

Trpimir Petrač, kamp.malisportasi@gmail.com / 091 887 6246.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message