Obavijesti

Promo sadržaj

Ljeto dolazi: Imamo recept za savršen vikend među svojima

Ljeto dolazi: Imamo recept za savršen vikend među svojima
1

Stiže nam vrijeme u kojem se želimo pokazati u najboljem svjetlu. Vrijeme utegnutih tijela i zategnute kože, širokih ramena i uskih strukova, bicepsa, tricepsa, kockica i trokuta. Parea, dekoltea i Mediteranea

Tako je svake godine, pa zašto bi ova po ičemu bila drugačija?

Dobro, možda zato što smo ovih posljednjih mjeseci imali veliki revival domaće kuhinje, uživanja u hrani u malom i (dobro) odabranom krugu ljudi te nam je, pod svjetlom malih kućnih užitaka, pomalo nebitno postalo poziranje po ručnicima i plićacima.

Jer, gušti su ipak - gušti.

A ono što je dobro ne treba mijenjati: nastavi s malim guštima iz svoje kućne radinosti i zaboravi na savršeno isklesana tijela uz Karlovačko Chill & Grill. Dok vani mirišu jorgovani, nagradi svoje najbliže još jednim klasikom iz tvoje osobne zbirke recepata.

U nastavku pročitaj kako se pripremiti za vikend roštiljanje i zadovoljiti najzahtjevnije članove.

BAKA
Poznat je običaj da bake uvijek nutkaju uokolo. „Vidi kaki si mi, 'ajd pojedi nešto…“ omiljena je fraza među hrvatskim bakama. Budi korak ispred: reci baki da je smršavila i ponudi joj kotlet prije nego ona uspije tebe išta pitati.

PUNAC
Serviraj puncu pečeni tofu i reci mu da je to vepar ispod peke. Čekaj reakciju. U slučaju da ti krene spominjati bližu rodbinu, otvori mu hladno Karlovačko i ponudi bilo kakvo meso, od pljeskavice do kobasice. Samo da nije pečeni tofu.

ŽENA
Napravi svojoj boljoj polovici ukusnu salatu od svinjske polovice. S ovim receptom ne možeš fulati. Bit će spremna za plažu 2021. A do tada, neka se bez grižnje savjesti prepusti tvojim gurmanskim bakanalijama. Ima vremena do idućeg ljeta da bude beach body ready.

NAJBOLJI PRIJATELJ
Jasno je čemu služi najbolji prijatelj: da navrati i pohvali tvoje nevjerojatno umijeće roštiljanja. Potkupiti ga možeš dobrim starim ćevapima i hladnim Karlovačkim pivom - to je ponuda koja se ne odbija. Pruži svom starom znancu i dodatne pogodnosti: za svaki pohvalni komentar osvojit će po jedan ćevap gratis! Najbolji prijatelju, ne propusti priliku!

BRAT
Poznato je da oduvijek postoji rivalstvo među braćom. Prava braća znaju da uvijek želiš biti brži, bolji i jači od svog brata. Eto, sada je prilika! Zadaj bratu izazov: neka si sam ispeče meso. Budi mučki provokator: Jel na visini zadatka? Jel zna ispeći medium rare kotlet? Jel zna ispeći išta? Jel ti on uopće brat?

PUNICA
Kada je riječ o punici - diplomacija je sve. Ton glasa, gestikulacija, izraz lica – svaki detalj je važan. Ona se želi uvjeriti da si ti „onaj pravi“. Na tebi je samo da se pokažeš u najboljem svjetlu. Ispeci joj platu miješanog mesa, pokaži svoj talent u punom sjaju. Bude li imala konstruktivne komentare na tvoj roštilj, klimaj glavom u znaku odobravanja. Složi se iako se ne slažeš. Tu nema puno mudrovanja.

ROŠTILJANJE MOŽE POČETI!
Slijedi gornje upute i spremi roštilj koji će ostaviti ljude bez teksta. Želiš li znati više o pripremi savršenog roštilja, prati Chill & Grill program i nauči male tajne velikih majstora. Otkrij sve o marinadama, ćevapima, kobajama… Roštiljaj odgovorno uz omiljeno društvo, a omiljeno Karlovačko pivo naruči na www.narucipivo.hr.

Pridržavaj se uputa nadležnih institucija i nazdravi malo drugačijoj sezoni roštiljanja.

Budimo odgovorni i ostanimo među svojima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.