Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljeto u Međimurju puno adrenalina i zabave

Vodena oaza na sjeveru Hrvatske LifeClass Terme Sveti Martin su resort koji svoje posjetitelje hrani, mazi i pazi tijekom cijele godine

Foto: Terme Sveti Martin

Ljeti se u tu opuštajuću priču uključuju i Martilandia, vanjski bazeni koji pravu vodenu zabavu dovode u Sveti Martin na Muri. Od ove godine u Međimurju će biti još zabavnije jer će ljeto veselo uskočiti u bazen direktno s novih tobogana.

Foto: Terme Sveti Martin

Kako izgleda ljeto u Međimurju?

Na sjeveru Hrvatske i ovog se ljeta aktivirala dobro poznata zabava, ali u novom ruhu. Vanjski bazeni Termi Sveti Martin pod nazivom Martilandia i s novom maskotom Martijem veselo dočekuju svoje nove kupače, plivače i sve željne adrenalina koji će im pružiti novi tobogani. Koji odabrati? Klasični otvoreni, spin bowl koji će vas zavrtjeti poput velikog lijevka ili kamikazu čija će vas visina i brzina ispuniti adrenalinom? Osvanut će i dječje vodeno igralište u dječjem bazenu, a svi zabavni sadržaji za djecu i odrasle u Martilandiji, punktovi s hranom i pićem i odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila učinit će vaše ljeto nezaboravnim. 

Foto: Terme Sveti Martin

Cijena noćenja već od 296 kuna 

Ljeto u Međimurju dokaz je da ljeto može biti zabavno i na kontinentu. Tu su pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle u Martilandiji, punktovi s hranom i pićem i odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila. Osim pristupa svim healthness sadržajima za zdravlje i opuštanje, neograničenoj zabavi u vanjskim, ali i unutarnjim bazenima te fitness centru, gosti Hotela Golf ili Apartmana Regina u sklopu resorta mogu uživati u bogatom animacijskom program za sve uzraste, tradicionalnoj međimurskoj večeri koja se održava petkom i usluzi polupansiona ako se odluče na ljetni paket Active 365: Ljeto u Međimurju. Rezervirajte svoj boravak, noćenje s polupansionom u Apartmanima Regina za već od 296 kuna ili u Hotelu Spa Golfer za već do 466 kuna po osobi i provedite ljetni odmor na sjeveru. Paket uključuje dvoje djece do 12 godina besplatno. 

Ljeto na kontinentu bit će najbolje ljeto dosad.  Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.
 

Tema: Promo sadržaj

Message