Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetovanje sa splash potpisom u Termama Tuhelj

Ljetovanje sa splash potpisom u Termama Tuhelj
7

Ljeto na kontinentu nikad nije bilo zabavnije! Donosimo pet razloga zbog čega su Terme Tuhelj apsolutni ljetni hit za sve generacije

Najmlađi će uživati

U Termama Tuhelj ljeto je već odavno počelo, a kupanje je moguće i uz niže temperature. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro za novu vodenu zabavu – i sve to u grijanom bazenu na vanjskom kupalištu. Klinci uživaju u Tuhi Landu, novoj vodenoj atrakciji. Ovdje nema vremenskih neprilika, pa čak i ako krenu kapi kiše zabava se nastavlja ispod zatvorene kupole i Vodenom gradu na zatvorenim bazenima.

Recite zbogom dosadi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poznate vodene atrakcije koje su već osvojile najmlađe kupače očekuju vas i ovoga ljeta. Vodena zmija i zatvoreni Black Hole tobogan jednostavno se ne propuštaju. Čarobni Vodeni planet s ljekovitom termalnom vodom, valovima, gejzirima, podvodnim masažama, vodenom rijekom i toboganima, jednako privlači djecu i njihove roditelje. Uz bogati animacijski program nema mjesta dosadi, pa će roditelji bez grižnje savjesti uživati u sunčanju i kupanju. 

Must-attend-events

Zabave i smijeha nikad dosta! Očekuju vas čak 22 Art&Fun eventa, više od 30 art radionica za djecu, devet sjajnih Art&Wine koncerata i degustacija te dva dana Tuheljske noći. Umjetnost u službi zdravlja i dobrog osjećaja temelj je Art&Spa koncepta, jedinstvenog programa ove spa oaze u srcu Zagorja. Doživljaje šerajte uz #splashljeto  #termetuhelj i možda osvojite jednu od brojnih nagrada. 

Wellness za sve generacije

Tuhi blatna masaža, Tuhi čokoladna masaža, Teenage dream masaža… za bebe, djecu,  tinejdžere – masaže i spa tretmani u SPAeVITA centru prilagođeni su svim uzrastima. Mini pedikure i manikure, mala wellness iznenađenja i obiteljski sauna programi, naučit će klince kako trebaju brinuti o sebi još od malih nogu. Nakon plivanja i vodenih igara, dobro dođe wellness predah za čitavu obitelj. Mame i tate napokon će doći na svoje.

Zagorje je najljepše ljeti

Vinske ceste, muzeji, dvorci, bogata gorumet ponuda, neodoljiva priroda jednostavno pozivaju na istraživanje. Ljeti je Zagorje neodoljivo, osobito za ljubitelje aktivnog odmora, koji će uživati u omiljenim aktivnostima poput biciklizma, trčanja, nordijskog hodanja ili pješačenja u debeloj hladovini zagorskih šuma. Odaberete li All Inclusive Light paket ljeto u Termama Tuhelj za čak dvoje djece bit će gratis.  

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije