Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetujte izvan sezone i uštedite više od 1000 kuna!

Ljetujte izvan sezone i uštedite više od 1000 kuna!
2

Svaki drugi Hrvat i ove će godine otići na ljetovanje. Niske plaće i za mnoge loš životni standard nisu dovoljan razlog da se odustane od čistog mediteranskog zraka, odmora uz more i pregršt sunca

Svaki drugi Hrvat i ove će godine otići na ljetovanje. Niske plaće i za mnoge loš životni standard nisu dovoljan razlog da se odustane od čistog mediteranskog zraka, odmora uz more i pregršt sunca. A zašto bi i bile? Treba se nagraditi i priuštiti si dobar odmor kako bismo napunili baterije i na jesen krenuli u nove radne pothvate. Ako ipak niste baš pri novcu ili ne možete dobiti godišnji odmor u glavnoj sezoni, nema razloga da odustanete od ljetovanja! 

Ljetovanje izvan sezone ima također svoje čari, a ljeto u mediteranskim gradovima ne prestaje niti u rujnu. Dani su topli, a večeri podnošljivije za spavanje, nema više gužvi i cijene su niže. Sve su to prednosti ljetovanja izvan sezone. 

Cijene ljetovanja u postsezoni znaju biti i do 30 posto jeftinije, a ako birate apartman umjesto hotela, proći ćete još jeftinije jer ćete moći sami kupovati i pripremati hranu. Odličan izbor su i last minute ponude koje u kombinaciji s postsezonom znaju biti jako povoljne. 

Računamo li troškove četveročlane obitelji, oni mogu biti i preko tisuću kuna niži nego u glavnoj sezoni. Kada uračunamo sve troškove, jedna obitelj bi za takvo putovanje trebala izdvojiti u prosjeku oko 4.000 kuna. 

Nemate niti toliko novaca za zasluženo i opušteno ljetovanje? 

Slobodno se obratite stručnom osoblju Ferratum banke koje će pronaći pravo rješenje za Vas, ne opterećujući Vas kreditima većim od Vaših stvarnih potreba.

Za više detalja posjetite internetske stranice Ferratum banke na kojima možete odmah putem online obrasca ispuniti zahtjev za brze kredite i dobiti novac. Novac na vašem računu može biti već za 15 minuta i to samo uz osobnu iskaznicu! Odaberite svotu novca koja Vam je potrebna i ljetujte onako kako Vi to želite.

Unesite svoje osobne podatke, a putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, priložite i presliku tekućeg računa i osobne iskaznice. Nema potrebe da odlazite u banku, a to vrijeme utrošite radije na pakiranje stvari za more. 

Ubrzo će na Vašu elektroničku poštu stići elektronička poruka u kojoj će se nalaziti ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i uz jamstvo za kredit trebate dostaviti u Ferratum banku. Ljeto je ove godine odlučilo stići kasnije pa je to još jedan plus za one koji ljetuju u postsezoni. Iskoristite toplo sunčano vrijeme i napunite baterije za tmurne jesenske dane. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta