News

Komentari 123

Ljubav s interneta ga odbila: 'Siromašan je, neka ide kući!'

Ljubav s interneta ga odbila: 'Siromašan je, neka ide kući!'

Wilfa kaže kako je pristala uživo upoznati Glyna jer je i sama u financijskim problemima, a on joj je obećao da će joj pomoći u odgoju i podizanju njeno četvero djece...

Velšanin Glyn Thomas Bailey koji je otputovao u Dominikansku republiku kako bi započeo zajednički život s djevojkom koju je upoznao na internetu, zapeo je u toj zemlji nakon što ga je Wilfa Soto Peguero odbila jer on, kako kaže, nema novca.

Wilfa kaže kako je pristala uživo upoznati Glyna jer je i sama u financijskim problemima, a on joj je obećao da će joj pomoći u odgoju i podizanju njeno četvero djece. 

- Kad sam otišla po njega na aerodrom, shvatila sam da nema ni novca ni povratku kartu za Veliku Britaniju, kaže Wilfa.

Nesretni Glyn postao je potom poznat u cijeloj Dominikanskoj republici jer Peguero je snimila video u kojem moli dobru dušu da joj nesuđenog ljubavnika "skine s vrata" jer nema novca da i njega hrani. 

- Tražila sam ga da mi pošalje novca da bih mogla otići po njega na aerodrom, ali on nije poslao ništa. Šest mjeseci smo razgovarali putem interneta, koristili smo Google Translate. Obećao mi je pomoći, ali nije, rekla je Wilfa dodavši kako je posudila novac da bi otišla na aerodrom te da je svom gostu na više načina pokušala objasniti da mora otići, ali on ju nije poslušao, piše Daily Mail.

- Kuća nije moja, da jest, dopustila bih mu da ostane, dodaje.

Očekuje se kako će Baileyju ovih dana u povratku kući pomoći britansko diplomatsko osoblje. 

Peguero kaže kako je video snimila kao upozorenje drugim ženama da ne čine greške koje je ona učinila:

- Ne pokušavajte naći ljubav preko interneta, ne vjerujte nikome. Neki muškarci su dobri, ali mnogi nisu i iskoristit će vas. Radije bih bila siromašna i sretna nego bogata i nesretna. Želim da se Glyn vrati natrag u Britaniju kako bi me ljudi napokon prestali kritizirati. 
 

Najčitaniji članci