Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubavnici igraju golf na sasvim drugačiji način

Temperature iznad 30 stupnjeva, djevojke u kratkim hlačicama i vrući ljetni ritam dobitna su kombinacija za zaljubljivanje, a naši Ljubavnici to jako dobro znaju

Foto: Bend Ljubavnici

Ne brinite, ne ulazimo u vaš privatni život, samo vas pozivamo na ples uz novi ljetni hit zagrebačkog benda Ljubavnici!

Foto: Bend Ljubavnici Temperature iznad 30 stupnjeva, djevojke u kratkim hlačicama i vrući ljetni ritam dobitna su kombinacija za zaljubljivanje, a naši Ljubavnici to jako dobro znaju. Novi spot za pjesmu Oko Zeleno neodoljivo podsjeća na ljetne partije koji su se počeli zakuhtavati i o kojima svi već sanjamo.  

 „Pjesma je prava ljetna i plesna, a spot je samo dodatni začin na cijelu stvar. Uživali smo u snimanju s djevojkama, sjajno smo se zabavili i prezadovoljni smo kako je spot na kraju ispao. Pjesma jako lako uđe u uho i zbilja je zarazna, siguran sam da će i naša publika to prepoznati“, rekao nam je frontmen Mario Regelja dok su se ostali članovi benda i dalje sjajno zabavljali s curama. 

Foto: Bend Ljubavnici O čemu se radi u novoj pjesmi, gdje se snimao spot i tko je sve sudjelovao moći ćete čuti i vidjeti već ovaj petak, a do tada „škicnite“ i poslušajte kakve ritmove su vam Ljubavnici pripremili.

Tema: Promo sadržaj

Message