Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Ljubavno gnijezdo Keruma i Fani: Vila od 5 mil. kuna

Split: Vila Željka Keruma i ljubavnice Fani imat će 600 'kvadrata'. Ljubavnici bi trebali useliti u roku od mjesec dana. Fani svaki dan obilazi gradilište

Ivo Čagalj
Video: Ivo Čagalj
34 komentara

Godišnji odmor i javno priznanje dugogodišnjeg preljuba Kerumu su, očito, godili, pa posljednjih dana ponosno po gradu prezentira dvostruko mlađu ljubavnicu.
Skrivanje od javnosti zamijenili su kavica na rivi, šetnja Marjanom i večere u restoranima. Apartman na vrhu Jokera očito je neprimjeren uskoro proširenoj obitelji, pa su Željko i Fani kupili kuću u elitnom splitskom predjelu Meje. Dvokatnicu s više od 600 “kvadrata” stambenog prostora adaptiraju punom parom. Ljubavnici bi se u nju trebali useliti u roku od mjesec dana. Fani gotovo svaki dan obilazi gradilište kako bi bila sigurna da će do Božića sve biti spremno za useljenje. Četvorni metar stambenog prostora na Mejama stoji od 25.000 do 55.000 kuna. Kupnja kuće stvar je pogodbea, no upućeni kažu da će kupnja i uređenje Keruma stajati oko pet milijuna kuna. Suprugova rastrošnost u korist ljubavnice, prema nekim izvorima, nagnala je Ankicu da zatraži blokadu imovine. Usvoji li sud njezin zahtjev, Željko neće moći prodati ni opteretiti nijedan dio zajedničke bračne stečevine. Nagađa se da mu to ne odgovara jer mu je neophodan kredit za dovršenje hotela Marjan. Kuću na Mejama kupio je u braku, pa bi i pola Kerumova novog doma trebalo pripasti Ankici. No vjerojatno je tome doskočio kupivši kuću na ime buduće gospođe Kerum.

GRADE CESTU ZA RODILIŠTE U KOJEM ĆE RODITI FANI
Željko Kerum još u kampanji za gradonačelnika govorio je o gradnji pristupne ceste za splitsko rodilište. Radovi su počeli, a plaća ih Ministarstvo zdravstva. U tom bi rodilištu trebala roditi i Fani Horvat. Kerum je davno počeo i graditi hotel na Žnjanu. Susjedi govore da radovi stoje dvije godine. Kerum je hotel navodno prodao Jaki Andabaku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message