Obavijesti

News

Komentari 16

Ljubo Pavasović: Ivana i ja bili smo prave srodne duše

Ljubo Pavasović: Ivana i ja bili smo prave srodne duše
4

U ekskluzivnom razgovoru za tjednik Gloria, Ljubo Pavasović Visković priča kako se zaljubio u Ivanu Hodak te kako proživljava bol zbog njene smrti

VIDEO

Ustao sam ranije zbog posla, skuhao joj kavu i vratio se u krevet pomaziti i poljubiti Ivanu. Bio je to zadnji put da sam je vidio, ispričao je u ekskluzivnom razgovoru za Gloriu Ljubo Pavasović Visković. U trenutku kada je ubijena Ivana Hodak, njen dečko bio je zatvoru u Remetincu u posjetu klijentu Ivanu Gotovcu. Kada je izašao van, nazvao je Ivanu, no nije se javljala. Poslao joj je SMS poruku. 'Samo sam ti htio reći da te volim', napisao je Ljubo Pavasović. Trenutak kasnije netko ga je nazvao, kaže, ali ne može se više sjetiti tko. Taj poziv, kaže Pavasović, srušio mu je cijeli život. U prvi čas je pomislio da je Ivana ozlijeđena u prometnoj nesreći. No onda je čuo da je mrtva i od tada, kaže, gubi svaki film. Sljedeće čega se sjeća je da je u policiji davao iskaz. Nakon toga su ga u polusvjesnom stanju odveli kod majke, kod koje živi od ubojstva svoje djevojke Ivane. Njegova majka Margarita, kaže Ljubo, Ivanu je, od kada ju je upoznala u kolovozu, prigrlila kao vlastitu kćer.
- Ivanu i mene upoznao je njen otac Zvonimr Hodak prije 11 godina. Prišao mi je kao mlađem kolegi i predstavio svoju kćer. Ivanu sam kasnije povremeno sretao, a prije dvije godine smo se počeli i družiti. Počeo sam ljetovati na Braču gdje Hodakovi imaju obiteljsku vikendicu - ispričao je Pavasović. Ovo ljeto počeli su često i dugo razgovarati o svemu i svačemu. Znali su, kaže, pričati satima i postajali su sve bliskiji, iako do tada nije bilo ništa više među njima.
- Jedne nas je večeri netko iz društva fotografirao. Pokazao nam je sliku. Tada smo shvatili da nam se dogodila ljubav. Kasnije smo tu fotografiju zvali 'The slika' - priča Ljubo Pavasović. Dodao je kako nije čovjek koji olako pokazuje osjećaje, no s Ivanom je sve bila nekontrolirana eksplozija emocija. Ljubo Pavasović kaže da je Ivanina veza s Ivorom Vucelićem bila mrtva u trenutku kada su njih dvoje počeli hodati. Opovrgnuo je i da je bio dva puta u braku.
- Ljudi misle da su dva mjeseca premalo da nekog upoznaš, ali kada se s nekim nađeš kao što smo se nas dvoje našli, odmah je bilo jasno da smo srodne duše. Od prvog dana smo znali da smo jedno za drugo - kazao je Pavasović. Ivanina majka, smatra Pavasović, nije imala ništa protiv njihove veze, a oca Zvonimira je veza smetala, no više na razini, kaže Ljubo, povrijeđenog oca kojem je kći jedinica preko noći rekla da ostavlja dečka koji mu je po volji i počela hodati s odvjetnikom koji pripada njegovu svijetu. Na pitanje je li nekome moglo biti trn u oku što kći Zagorčeva odvjetnika hoda s odvjetnikom Hrvoja Petrača, Pavasović kaže da ne može zamisliti da bi tako nešto moglo nekome zasmetati. Kada bi se pokazalo da je Ivanina sudbina posljedica takve sulude konstrukcije, ne zna, kaže Pavasović što bi si učinio. Na cijeli je razgovor pristao jer je htio pokazati da je njegova Ivana jedna predivna osoba. Njemu isto smeta što je neki etiketiraju kao pripadnicu zlatne mladeži, a Ivana s tim nije imala veze. Iako je imala novca, bila je skromna djevojka. U dva mjeseca veze, koliko su bili zajedno, od Ivane je naučio puno stvari. Ona mu je okrenula svijet u glavi, kaže Pavasović.
- Ivana je bila ljubav mog života i ja njena. U jednom trenutku imao sam sve u životu, u drugom više ništa - kazao je Ljubo Pavasović. Dodao je da će tek kada se otkrije tko je ubio Ivanu on i njezini roditelji moći početi skupljati krhotine svojih života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a